Aktywne Wpisy

MonazoPL +57
źródło: rozdajo monazo
Pobierz
kamil-tumuletz +245
Chciałbym wam wszystkim tylko przypomnieć że od dawna jest szykowana procedura na wasze wścibskie prolskie niewyparzone mordy - internauci największym wrogiem soli ziemii. Tej ziemii.
#antykapitalizm #kpo #propaganda #pracbaza #januszebiznesu
#antykapitalizm #kpo #propaganda #pracbaza #januszebiznesu
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#blackpill #redpill #p0lka #zydkrecikorba
źródło: 123
Pobierzźródło: Przechwytywanie
Pobierzźródło: 23
PobierzJej siostra wzięła za męża wykształconego chłopaka z dobrego domu, z miasta, spadkobiercę dobrze prosperującego biznesu z którym jeździła cztery razy do roku
źródło: temp_file2575411286730740797
Pobierz@Prawdziwy_Oponiarz: czyli ziomek dalej wygrywa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Prawdziwy_Oponiarz: a to już jest genialne. Szczycisz się tym, że pijak założył rodzinę i akurat temu pijakowi
@Prawdziwy_Oponiarz: feminizm to wymysł białych bogatych facetów żeby miał kto z---------ć w żabkach bo mniej więcej tak wygląda ta silność i niezależność w postaci kobiet xD Przecież te wszystkie silne i niezależne Julki robią najgorszą g---o-prace za najpodjelszje pieniądze w najgorszych zawodach od gastro po żabki. Potem się okazuje że 3 lata pracy jako kelnerka to nie
Ja sobie nie zrobiłem dziecka jako alkoholik, wybrałem założenie rodziny, bycie mężem i ojcem. Różnica polega na dokonaniu świadomego wyboru, a wzmianka o tym jaki byłem ma jedynie pokazać jaką ten świadomy wybór