Aktywne Wpisy

MonazoPL +147
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
Larsberg +635
Nic mnie tak nie bawi jak ludzie wyprzedzający na złamanie karku w drodze do kołchozu o 5 nad ranem.
Z------------e jeszcze szybciej to tych waszych obozów pracy xD
#polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja
Z------------e jeszcze szybciej to tych waszych obozów pracy xD
#polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja
źródło: temp_file1898330045946326761
Pobierz

W dodatku, nie wiem gdzie ty żyjesz i kim się otaczasz, ale u mnie świeci słońce jest piękny dzień, dzieci powoli wstają, zaraz zrobią sobie śniadanie, napiję się kawy, a one kakao i ogólnie to polecam ten styl życia, ty natomiast jak sam piszesz widzisz typowego Polaka jako zmęczonego człowieka zamkniętego
Większość systemów religijnych do chodzi do prostego wniosku
To samo pomyślałam. Dzień w dzień sranie żarem o samotne madki i "kobiecą intuicję" nakazującą uganiać się za patusami, no chyba że sam patus naskrobie harlekina to wtedy klepanie po pleckach w gorących. Wystarczyło nawrzucać wielkomiejskimu oskarkowi żeby zagrać na kompleksach xd
Twoja szwagierka natomiast wzięła sobie typa z kasą co ma lekkie podejście do życia i nie chce wyrzeczeń. Sama się zestarzała i się mu znudziła. Tyle, że w międzyczasie straciła młodość i pewnie wygląd.
Widzisz w obu przypadkach trzeba było liczyć na cudowną zmianę
Kryzys kobiecości
Jasne, że idealnie byłoby wybrać chłopaka z dobrej rodziny, który chce mieć dzieci i jest odpowiedzialny w wieku dwudziestu lat, tylko że takich kolesi jest kilkuset w skali narodu.
Serio to nie jest tak straszne jak opisuja.