Wpis z mikrobloga

Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!

Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Czy #bitcoin to nadal dobra inwestycja w 2025 roku i jeśli tak/nie, to dlaczego? ( ͜͡ʖ ͡€)

––––––––––––––––––––––––––––––

Przy okazji coś o nas – MONAZO.PL to nowa platforma z promocjami bankowymi, ofertami na darmowe krypto i więcej. Mamy zaawansowane filtry, przyjazny design, a oferty tłumaczymy tak prosto, jak tylko to możliwe.

Przykładowo, obecnie możesz zgarnąć banalnie proste 760 zł za założenie konta w Santanderze: https://monazo.pl/oferta/santander-bank-760-zl-za-konto-2025/ ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:

lub szybkie 10 dolarów w tokenie ZND za rejestrację i KYC w Zondacrypto: https://monazo.pl/oferta/zondacrypto-10-dolarow-znd-za-konto/ (tokeny można sprzedać i wypłacić)

Oferty tak fajne, że aż żal nie skorzystać – nie ma żadnych haczyków, wystarczy tylko spełnić proste warunki ( ͟ʖ)

––––––––––––––––––––––––––––––

Konkurs trwa do najbliższego poniedziałku (18.08) do 12:00. Najciekawsza naszym zdaniem odpowiedź wygrywa kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł. Zwycięzcę oznaczymy w komentarzach pod tym postem, w poniedziałek (18.08.2025) – powodzenia! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Obserwuj tag #monazo, aby być na bieżąco z nowymi rozdajo oraz ofertami z Monazo!

#pieniadze #promocja #zarabianie #promocje #oszczedzanie #okazja #okazje #p-------------e #bonusy #premia #banki #aliorbank #pko #pkobp #velobank #santander #mbank #ing #revolut #rozdajozadarmo #zadarmo #allegro #finanse #finanseosobiste #zarabianieonline #zarabianiewinternecie #kasazpromocji #darmowekryptowaluty #bank #bankowosc #inwestowanie #inwestycje #gielda #citihandlowy
MonazoPL - Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości ...

źródło: rozdajo monazo

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MonazoPL: W moim odczuciu już nie. Zbyt wiele instrumentów instytucjonalnych weszło w ten rynek, zbyt wiele regulacji próbują narzucać w wolnym obrocie. To może zachwiać ceną, albo ją zwyczajnie ustabilizować. Od pewnego czasu patrzę na bigtechy i... żywność.

Ale co ja tam wiem. Wiele wiele lat temu Btc kupiłem za 1500 zł i sprzedałem za 3800 zł, myśląc, że boga złapałem za nogi. Czasem ta transakcja mi się śni po
  • Odpowiedz