Aktywne Wpisy

Jak bardzo p-------m pomysłem jest zrobienie sobie samemu podcięcie wędzidełka prącia czyli (frenuloplastyka).
Na znanym lekarzu chcą od 1 do 2k
od 2 tygodni chodzi mi pomysł do głowy żeby to samemu przeprowadzić, zacząłem wcielać plan w życie a mianowicie.
Oglądałem
Na znanym lekarzu chcą od 1 do 2k
od 2 tygodni chodzi mi pomysł do głowy żeby to samemu przeprowadzić, zacząłem wcielać plan w życie a mianowicie.
Oglądałem
źródło: Zrzut ekranu 2026-05-30 o 00.33.38
Pobierz
oficjalniemartwa +13
Znalazłam 70zł na ulicy, ale jakoś mi szkoda człowieka, który je zgubił i smutno mi.

@Prawdziwy_Oponiarz: czyli chcesz powiedzieć że jesteś tym łobuzem który kocha najmocniej? Piszesz ze wyprowadziła Cię na prostą? To powiedz, pracujesz? Bo jeżeli żona robi trójkę dzieci, pracuje a Ty nie, i do tego Ciebie wyprostowała na prostą to przyznam że ty po prostu masz farta który zdarza
Ja się nie dziwię, że ludzie nie chcą mieć dzieci. Większość nie ma kasy i stabilizacji. Druga sprawa, że jest nagonka na kobiety, że tylko by chciały usidlić dzieckiem, alimenty i nic nie robienie. Zresztą nawet w tym wątku
Nurtuje mnie jedno pytanie. Skoro masz szczęśliwą rodzinkę to co robisz na wypoku i jeszcze na "przegrywowych" tagach?
To mi się trochę nie spina.
No to zależy od człowieka, ale faceci często przez brak celu i motywacji po prostu są na dnie, bo po co się rozwijać.
Rodzina i odpowiedzialność potrafi dać boosta do rozwoju i pracy, żeby zapewnić byt rodzinie. Tylko, że to tylko jakaś część i to bardziej normików, bo łobuz który zaliczy wpadkę czy jakaś Karynka sama go
Jeśli chodzi o zmęczonych znajomych, to może problem polega u nich na tym, że nie do końca wszystko przemyśleli. Ja pochodzę z wielodzietnej rodziny, jestem najstarszym z czwórki rodzeństwa. Zdawałem sobie
Takie jest życie.
Mamy trójkę dzieci, podejmując decyzję o zostaniu rodzicami, dobrze żeby oboje rozumieli swoje role. Rolą matki nie jest tylko sprzątać i gotować, tak jak rolą ojca nie jest tylko zarabiać. Tradycyjny podział ról to nie jest taki schemat. Rodzicielstwo i rodzina to jest wspólna praca, ale też nie jest tak, że nie ma wolnego czasu. Zmienia się