✨️ Dlaczego nie mogę jeść więcej na redukcji?Ⓘ Mam 197 cm, a chat gpt mówi mi że mam jeść 2700 kcal, aby robić redukcję. No więc jem te 2700 kcal od 2 miesięcy i to jest tragedia. Chodzę głodny, siła spada, gorzej śpię. Jak gość prawie 2 metry ma jeść tylko 2700 kcal? 2000 kcal to jest zapotrzebowanie dla statystycznego Kowalskiego 180cm, który siłownie widział tylko na obrazkach. A ja, jako stały bywalec siłowni, świetnie zbudowany gość, taki wzrost, a mam tylko 700 kcal więcej. Przecież to jest absurdalne. Tak się nie da żyć.
@mirko_anonim: to bait? zapytaj jeszcze chata gpt czy możesz się wysrać albo pójść spać... chłopie, wylicz sobie +- zapotrzebowanie kaloryczne i odejmij 300-500 kcal od tego, spróbuj ustalonej kaloryki przez tydzień i ewentualnie dodaj lub utnij, to nie jest rocket science xD
@mirko_anonim: ludzie przeceniaja swoje zapotrzebowanie dlatego większość bywalcow siłowni ma formę tylko na redukcji a i to nie wszyscy. Przez większość czasu są ulani. Przypominam jak ludzie się dziwili że cbum je 1000kcal ed pod koniec redukcji. Mimo że wazac więcej niż Ty miał na sobie prawo samo mięso, organy i kości i robił więcej aktywności niż Ty. Kaloryczność masz pewnie dobra tylko jeść nie umiesz.
@mirko_anonim: Szczerze mówiąc jak robisz redukcję i na 2700 kcal ci spada siła i umierasz z głodu, to albo jesteś profesjonalnym strongmanem albo nie potrafisz liczyć kalorii bądź wbijasz sobie jakieś placebo do głowy
Mam 197 cm, a chat gpt mówi mi że mam jeść 2700 kcal, aby robić redukcję. No więc jem te 2700 kcal od 2 miesięcy i to jest tragedia. Chodzę głodny, siła spada, gorzej śpię. Jak gość prawie 2 metry ma jeść tylko 2700 kcal? 2000 kcal to jest zapotrzebowanie dla statystycznego Kowalskiego 180cm, który siłownie widział tylko na obrazkach. A ja, jako stały bywalec siłowni, świetnie zbudowany gość, taki wzrost, a mam tylko 700 kcal więcej. Przecież to jest absurdalne. Tak się nie da żyć.
#silownia #dieta #redukcja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Przypominam jak ludzie się dziwili że cbum je 1000kcal ed pod koniec redukcji. Mimo że wazac więcej niż Ty miał na sobie prawo samo mięso, organy i kości i robił więcej aktywności niż Ty.
Kaloryczność masz pewnie dobra tylko jeść nie umiesz.
choose one