Aktywne Wpisy
niktopan +25
#gotujzwykopem
Pyszne czipsy na kolację
Pyszne czipsy na kolację
źródło: image_picker_BCF335D7-6B8A-4CA0-85BF-E369A623747D-78668-000021458A44FF65
Pobierz
wfyokyga +72
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: image_picker_BCF335D7-6B8A-4CA0-85BF-E369A623747D-78668-000021458A44FF65
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
To wszystko sa wymowki, nie ma pracy, bo jest wiecej chetnych na prace niz ofert a wynika to z wysokich stop procentowych w USA, drogich kredytow co przeklada sie na mniejsza liczbe projektow ---> mniej ludzi jest potrzebnych a korpo tez przenosza dzialy IT do Indii bo Europa srodkowo wschodnia przestala byc juz tania.
A propos punktu 4 to na ch*j Ci widac moja facjate podczas rozmowy?
Punkt 8 - to jest jeszcze ktos kto nie zna opcji wyblurowania/dodania customowego tła podczas rozmowy wideo?
Punkt 9 no i?
źródło: 7b4ff44cb2162d07416025dd695ef395cb55cdf8766901843ad7fc04715ad778
PobierzBył tam taki jeden ancymon co jarał ciągle szluga podczas rozmowy xD
punkt 6 - no gdyby mu sie podobalo w obecnej firmie to po co mialby szukac nowej? Chyba tylko dla wiekszej kasy a dzbany z HR-u NIENAWIDZĄ tego powodu zmiany pracy.
punkt 10 - tak trudno zadac pytania
1 - Na overleafie możesz za darmo zrobić cv, w darmowym odpowiedniku worda też, ale trochę przypał umieć w kąkuter i robić cv w czymś takim.
2 - Zgadzam się.
6 - Człowieka wykształconego powinna cechować wysoka kultura osobista i jasne, że możesz powymieniać wady obecnej pracy, ale należy to zrobić ładnie, ogólnikowo, bez poirytowania
@git_commit: I to jest właściwie najkrótsze i jednocześnie najlepsze podsumowanie całej sytuacji w IT.
Wiele osób wypiera to, że biznes przenosi się do Indii. To chyba faza pierwsza - wyparcie. ( ͡º ͜ʖ͡º) W moim korpo, jednym z największych w Polsce i na świecie, lokalny
@git_commit: łatwiej sprawdzić czy ściągasz,
Pamiętam jak na godzinnej rozmowie HR na DARMOWY staż babka sprawdzała mój ang i ja zawsze sobie odpalam transalot żeby zrobił mi transkrypcje tego jej belkowania(mój tutor native speaker 3 razy potrzebował odsłuchać żeby zrozumieć jej pytanie) a babka się obruszyla że ja ściągam bo mi oczy latają XDDD uwalila mnie z
@git_commit: szybko wrócą, u mnie jest dwóch hindusów dwóch Polaków i sami Ukraińcy
Hindusi lecą nieźle w kulki, potrafią oznaczyć dane zadanie jako zautomatyzowane a w ogóle jego nawet nie zaczęli XDDD
@razdwatrzy55: daj znac gdy wroca ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Jak czytam wasze wpisy, to tylko utwierdzam się w przekonaniu, że moja pozycja na rynku jako senior javy jest i pozostanie mocna xD