m-word - menel, cenzura na kanale kiszaka ludolog - znawca gier giga - coś dużego, fajnego(najczęściej) ludos - wiara ludologów, sekta ordo luris - fundacja finansowana przez kreml wertykalność - gra zachęca do poruszania się w górę i w dół, różnica poziomów spermolog - ludolog tasujący się do strimerek gadających o budowie gier' instant gejming - strona z kluczami, którą promuje kiszak G2A - strona z kluczami do gier, zakończyła współpracę z kiszakiem, gdy pobił bezdomnego fabuła w grach - niepotrzebny content gameplay - fikołki wykonywane przez postać (i strimera), brak fabuły, brak dialogów wąsacz - kiszak gerber- arkadikuss ubiera go ojciec - chodzi o @snakeiter ktory mowil, ze tato go ubiera
PERSONALITY
@rozgrywka-smierci - CEO, herszt tagu #kiszak, dr VIGOR @Huptys - wróg publiczny numer jeden @konondrom2137 - szotownik ludologów @Krisztiano_Ronaldo - naczelny hejter ludologów @Arkagdynius - merytoryczny wyjaśniator arkadikussa @ActiveekHere - memiarz ludologów (dox jego adres to ul. Wertykalna 11), wyjaśniator sekty ludos @ROCKALONE2K - wyjaśniator kiszaka, legenda polskiego jutuba @quaz - nemezis kiszaka
@d4wid To multiuniwersum, więc mam nadzieję że nie zapomnisz o dorzuciła coś o łysym z puszczy. Co prawda on głównie siedzi w filmach i serialach, ale kto by ci synek tyle materiałów stworzył na temat bajki dla dzieci, bo aktorka była (głupia to fakt) latynoską, no kto?
@d4wid: Klimacik/graficzka - zupełnie zbędne elementy w grach, chyba, że akurat ludolog lubi daną grę Duszenie się śmiechem - reakcja na celny argument przeciwko tobie Itemy w wersji deluxe - największy rak, chyba, że akurat ludolog lubi daną grę (aka ten chinski gniot) sklep rumuna - darmowa baza danych adresów ludzi do straszenia pozwami no i essa wicofie - zakończenie nieudolnego wyśmiewania widza, który ma inne zdanie od rumuna. Zazwyczaj
@d4wid wy tam zdrowi na umyśle jesteście? Jedni jak i drudzy.
Przecież to wygląda jak jakieś patostreamy albo jeszcze gorzej. A wy im tylko wyświetlenia nabijacie i mają kasę z reklam.
Nie wiem o co chodzi z tym Kiszczakiem i nie chcę wiedzieć. Ciągle pokazuje mi się to na mirko i już bym dawno wrzucił na czarną, ale czasem jest jakiś mem o grach, więc szkoda. I tak to żyję w
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
ludologiczna encyklopedia tagu #kiszak dla nowych
*lista będzie aktualizowana*
m-word - menel, cenzura na kanale kiszaka
ludolog - znawca gier
giga - coś dużego, fajnego(najczęściej)
ludos - wiara ludologów, sekta
ordo luris - fundacja finansowana przez kreml
wertykalność - gra zachęca do poruszania się w górę i w dół, różnica poziomów
spermolog - ludolog tasujący się do strimerek gadających o budowie gier'
instant gejming - strona z kluczami, którą promuje kiszak
G2A - strona z kluczami do gier, zakończyła współpracę z kiszakiem, gdy pobił bezdomnego
fabuła w grach - niepotrzebny content
gameplay - fikołki wykonywane przez postać (i strimera), brak fabuły, brak dialogów
wąsacz - kiszak
gerber- arkadikuss
ubiera go ojciec - chodzi o @snakeiter ktory mowil, ze tato go ubiera
PERSONALITY
@rozgrywka-smierci - CEO, herszt tagu #kiszak, dr VIGOR
@Huptys - wróg publiczny numer jeden
@konondrom2137 - szotownik ludologów
@Krisztiano_Ronaldo - naczelny hejter ludologów
@Arkagdynius - merytoryczny wyjaśniator arkadikussa
@ActiveekHere - memiarz ludologów (dox jego adres to ul. Wertykalna 11), wyjaśniator sekty ludos
@ROCKALONE2K - wyjaśniator kiszaka, legenda polskiego jutuba
@quaz - nemezis kiszaka
VS
@Kiszak - CEO ludologów, pobił bezdomnego https://kiszak.pl/
@arkadikuss - recenzent ordo luris (później gier), gerber, 40-letni chłop co rozpoczął wojnę z WYKOP
@snakeiter - krecik, brat kiszaka z syndromem
@lyskyy @bujakaman - zasiłkowcy od kiszaka
@dekluje - patostrimerka, nawoływała do kolejnego morderstwa na UW https://streamable.com/9cs8g6
źródło: d8043c062670e5d62fd420adaff45fe57a40ac5f69c0d4f4f8675b0a5efacb38
PobierzPS. A gdzie Drwal Bekajłło?
Ale ekipę żeście zmontowali.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzKlimacik/graficzka - zupełnie zbędne elementy w grach, chyba, że akurat ludolog lubi daną grę
Duszenie się śmiechem - reakcja na celny argument przeciwko tobie
Itemy w wersji deluxe - największy rak, chyba, że akurat ludolog lubi daną grę (aka ten chinski gniot)
sklep rumuna - darmowa baza danych adresów ludzi do straszenia pozwami
no i essa wicofie - zakończenie nieudolnego wyśmiewania widza, który ma inne zdanie od rumuna. Zazwyczaj
źródło: GxdU-CSWAAASr-P
PobierzPrzecież to wygląda jak jakieś patostreamy albo jeszcze gorzej. A wy im tylko wyświetlenia nabijacie i mają kasę z reklam.
Nie wiem o co chodzi z tym Kiszczakiem i nie chcę wiedzieć. Ciągle pokazuje mi się to na mirko i już bym dawno wrzucił na czarną, ale czasem jest jakiś mem o grach, więc szkoda. I tak to żyję w
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)