Wpis z mikrobloga

Tak naprawdę Nawrocki to prezydent 90% ludzi na tym portalu - zwykłych pracowników i ludzi niemajętnych - lub średnio majętnych - jakimi jest większość z nas. Ludzi bez znajomości, ludzi którzy sami musieli dojść do tego, co mają.

Zwykły chłopak z ulicy, niepochodzący z dobrego domu. Trzymam kciuki, żeby ostro się wziął za te elitarne mordy. Spadkobierców tego, że 30-40 lat temu byli w odpowiednim miejscu i w odpowiednim czasie, i od tamtej pory patrzą na wszystkich z góry, bo w swojej boskości uroili sobie, że posiadają przepustkę do umoralniania takich jak my.

Oby nie był tak grzeczny jak Duda. Trzymam kciuki za dalsze - lecz tym razem konkretne - rozbijanie układu.

#polityka #bekazlewactwa #bekazlibka #antykapitalizm #polska
Tywin_Lannister - Tak naprawdę Nawrocki to prezydent 90% ludzi na tym portalu - zwykł...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tywin_Lannister: jestem człowiekiem średnio majętnym, bez znajomości, do wszystkiego musiałem dojść sam cięzką pracą i latami spędzonymi na emigracji, ze zwykłego domu i z ulicy lat 90tych i Nawrocki nie jest moim prezydentem, ani nikogo kogo znam, a przeszedł taką samą drogę jak ja, żyjąc i ucziwie ciężko pracując. Jest zupełnym przeciwieństwem i napluciem w twarz takim ludziom jak ja i takim jakich wymieniłeś w swoim wpisie- czyli przykładem na
  • Odpowiedz
Tak naprawdę Nawrocki to prezydent 90% ludzi na tym portalu - zwykłych pracowników i ludzi niemajętnych - lub średnio majętnych - jakimi jest większość z nas. Ludzi bez znajomości, ludzi którzy sami musieli dojść do tego, co mają.

@Tywin_Lannister: karol takim ludziom to mieszkania by okradał albo kradł w całości ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Trzymam kciuki za dalsze - lecz tym razem konkretne - rozbijanie układu.

@Tywin_Lannister: jak można pisać o rozbijaniu układu będąc w układzie 2 wielkich partii - PO i PiS. W przypadku Nawrockiego - PiS. Czy Ty masz rozum i godność człowieka?
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister: W szkole dziwiłem się jak można było doprowadzić do rozbioru kraju kilka razy. Patrząc z dzisiejszej perspektywy i mając przed oczami aktualne wybory Polaków zupełnie już mnie to nie dziwi xD
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister ale jak on niby ma "walczyć z układem", kiedy on w tym układzie siedzi po same jaja?
Serio jesteś taki naiwny? Czy może liczysz na to, że znajdziesz amebę z IQ nogi od stołu, której od czytania takich głupot, co piszesz, stanie kuśka?
  • Odpowiedz
@Filipterka25: Doktorat to akurat można zrobić bez znajomości, natomiast szefem instytutu, który trzyma kwity do gnojenia wrogów politycznych nie zostaje się z przypadku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Trzymam kciuki, żeby ostro się wziął za te elitarne mordy

@Tywin_Lannister: xDDD

Spadkobierców tego, że 30-40 lat temu byli w odpowiednim miejscu i w odpowiednim

@Tywin_Lannister: przepraszam strudzony lud polski, że wyzyskiwałem go, bo moja mama wzięła kredyt na dom 20 lat temu i dzięki temu mam lepszy start niż większość Polaków xDDD
  • Odpowiedz