Wpis z mikrobloga

@Tywin_Lannister mordo oni budują swoje elity, ludzi im podległych w zamian za państwowe pieniądze. Dla szarej masy słodkie pierdzenie z telewizora że jesteśmy niemal narodem wybranym ale wszyscy w około się na nas uwzięli. Model rosyjski.
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister: Jezu ty tak na serio? Ile Ci placa bo moze robote zmienie?

Majetny nie jestem, plecow nie mam, do wszystkiego doszedlem w zyciu sam.

I za uja pisowiec, kibol i sutener nie jest, nie byl i nie bedzie nigdy moim prezydentem. Zenada.
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister: W pisie są objawy skrętu w k0nfederacki libkizm, więc nie wydaje mi się. No i te straszenie długiem publicznym dzisiaj. Nie mówiąc o tym, że o zburzaniu układu nie ma mowy, bo to twardy pisi0r, więc w ten czy inny sposób będzie promował pis w oligarchizacji państwa pod siebie.
  • Odpowiedz
@Filipterka25: samemu zdobył te znajomości swoją ciężką pracą i kombinowaniem jak się w tym wszystkim odnaleźć, a nie przez tatusia - jak 99% umoralniających nas „ludzi sukcesu”. Te dokonania tylko pokazują jak twardy to człowiek.
  • Odpowiedz
Tak naprawdę Nawrocki to prezydent 90% ludzi na tym portalu - zwykłych pracowników i ludzi niemajętnych - lub średnio majętnych - jakimi jest większość z nas. Ludzi bez znajomości, ludzi którzy sami musieli dojść do tego, co mają.

@Tywin_Lannister: widze, ze propaganda podczas wyborow weszla do glowy.

Nawrocki nie jest zwyklym czlowiekiem. Zaczynajac od tego, ze ma 3 mieszkania i czwarte ukradł, ma kupe znajomosci - szefem IPN czy dyrektorem
  • Odpowiedz
rozbijanie układu.

@Tywin_Lannister: Bądź częścią układu. Wmów ludziom że będziesz go rozbijał. Ludzie łykają. xD

Ludzi bez znajomości, ludzi którzy sami musieli dojść do tego, co mają.

@Tywin_Lannister: Gdybyś rok temu zapytał ludzi kim jest Nawrocki, to gwarantuję że 95% ludzi nie miałaby o chłopie pojęcia. Taka to wybitna jednostka.
  • Odpowiedz