Aktywne Wpisy

Roszp +189
Wysyłaliście mi temat z grupy dla elektryków o audiofilskiej różnicówce za – w zależności od wersji, 4 do 8 tysięcy zł. Kiedyś już o niej pisałem, nie było wtedy jednak recenzji na stronie dystrybutora. A ta jest przepiękna.
Recenzenci stwierdzają bowiem, że każdy dodatek do systemu stanowi jego regres brzmieniowy, i na tym się skupiają. Najpierw konstruują kabel zasilający z wpiętą różnicówką i próbują więc określić skalę tego regresu. Stanowczo stwierdzają, że:
Recenzenci stwierdzają bowiem, że każdy dodatek do systemu stanowi jego regres brzmieniowy, i na tym się skupiają. Najpierw konstruują kabel zasilający z wpiętą różnicówką i próbują więc określić skalę tego regresu. Stanowczo stwierdzają, że:
Wpięcie
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-2 o 07.07.12
Pobierz
yahoomlody +164
Najgorsza cecha u bab to ciągle gadanie i co ciekawe, większość bab taka jest xD gadają i gadają i gadają, byle gadac, powtarzają w kolko to samo, bo ciezko wymyślać cos nowego. Posiedzenie chwile w ciszy to dla nich jakas największa kara.
W momencie jak zacząłem randkować to była dla mnie Choroszcz ile mozna tyle gadac i to jeszcze z obcymi ludźmi. Zdarzyło sie ze na tinderze zanim sie spotkałem z laska
W momencie jak zacząłem randkować to była dla mnie Choroszcz ile mozna tyle gadac i to jeszcze z obcymi ludźmi. Zdarzyło sie ze na tinderze zanim sie spotkałem z laska

mirror: https://dubz.link/c/f192de
jestę hardcorem
główna akcja od 0,30
źródło: 1000009299
PobierzCzłowiek musi spaść z wysokości około 60,1 metra, aby dotrzeć do powierzchni Ziemi w czasie 3,5 sekundy (zakładając spadek swobodny, bez oporu powietrza).
@LuznaPusi
Żeby wpaść na taki geniusz to trzeba byc wyjątkowym myślicielem. Nie kazdy jest tak zdolny.
@Atropos: No chyba nie do końca dobrze policzone - prawie wcale nie ma bloków mieszkalnych wyższych niż 11 pięter, a z tych obliczeń wynika, że ten blok powinien mieć z 20 ;)
"W Rosji wielopiętrowe bloki (16, 17, 22 piętra) są dość częste i nadal funkcjonują jako standardowe budynki mieszkalne.
W miastach takich jak Moskwa bardzo często można spotkać panelowe wieżowce mające 20 i więcej pięter, budowane jeszcze w latach 80. – coś, co w Polsce było rzadkością."