Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 833
@voov100: Nie prowokuj mnie nawet czubku. W tym obozie zginęło 75 tys etnicznych Polaków.
Za robienie sobie żarcików z mordowania niewinnych ludzi lepa na ryj. Tyle w temacie.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 29
@recznik_z_ikei: Widać, że kompletnie nie śledzisz amerykańskiej polityki. Napisałeś jedną prawdę o resecie Obamy i szereg kłamstw. Gdybyś chciał być uczciwy, to przypomniałbyś też o tym, jak Trump w 2018 mówił, że “ufa Putinowi bardziej niż własnym służbom”, albo jak rozmontował wsparcie dla NATO i Ukrainy jeszcze zanim wojna wybuchła. A dziś robi to co robi i każdy widzi.

No i nie nie chodzi o to, że „nie lubię republikanów,
  • Odpowiedz
@Sin- kiedyś jeszcze za Busha juniora byli odpowiednikiem europejskiej centroprawicy, dziś to prawicowi populiści jak Le Pen, Farage Salvini, Orban, AfD itd.
  • Odpowiedz
  • 2
@Sin-
Bo to był żart. Nikt z Republikanów nie będzie tworzył obozów zagłady.
Natomiast lewacka aborcja i eutanazja jest całkowicie realna i straszna. Won z lewactwem.
  • Odpowiedz
@Sin-: a gdzie ja we wpisie broniłem trumpa? To ty sobie dopowiedziałeś reszte.

Fakt jest taki ze to adminsitracji obamy zawdzięczamy rest z rosją i to że rosja była wstanie zaatakować Ukrainę na taka skalę. To że trump coś powiedział w 2018 to już jest inna kwestia. Ja jako Polak, mam prawie żadne zaufanie do demokratów i to też tylko dzięki wujkowi Bidenowi bo gdyby nie on to miałbym zerowe
  • Odpowiedz
@Sin-: barany znad Wisły dzielą obywateli II RP na "rdzennych" Polaków i tych złych Żydów (tylko dlatego ze ci drudzy wierzyli w inne bajki), dehumanizuja ich, odcinają sie a potem zdziwienie i oburzenie ze im podobni debile wyciągają ręce po ich majątki. Żyd z polskim paszportem to był Polak w myśl polskiej konstytucji. Czy to sie prawackim złodziejom historii podoba czy nie.
  • Odpowiedz
@Sin-: Amerykanie nie ogarniają powagi obozów koncentracyjnych i postaci Hitlera, w USA to żart, z kolei w to Europa więcej żartuje z 9/11 i wojny o ropę, niż Amerykanie. Mental społeczny i historia. To będzie przypadek z innej beczki, ale chcę pokazać pewien pragmatyzm - to dlatego też tylu europejczyków prowadzących firmy w EU myśli, że Amerykanie są tacy sami jak europejczycy i łatwo wjedą tam na rynek z dowolnym
  • Odpowiedz
czy;i nienawidzisz połowy amerykańskiej sceny politycznej z powodu typa który nawet nie ma żadnego stanowiska tylko na nie kandyduje i okazał się zjebem ? 99,99% Polaków nawet o nim nie słyzało i nie usłyszy XD

@recznik_z_ikei: Przecież jak jedna losowa julka z twittera zrobi jakis losowy rakowy wpis, to zaraz tacy jak ty srają, że lewica to i tamto. I wtedy prawakowi wszystko pasuje, nie ważne, że p------ł logikę zrzucając
  • Odpowiedz
@recznik_z_ikei: Trump jest w sumie fajny
- Lubi Putina i dostaje od niego PIĘKNE prezenty
- Co kilkadziesiąt dni daje mu kolejne ultimatum na kilkadziesiąt dni
- Wierzy mu bardziej niż CIA i innym służbom

Szczerze? Przy Trumpie uważam że w przypadku ataku ruskich na Polskę sprawa
  • Odpowiedz
@ipkis123: problem jest taki ze ja nigdzie nie bronie trumpa, a nawet mozesz znalezc moje komentarze gdzie cisnalem po nim za stanowisko wobec ruskich.

Ale fajnie ze Twoj argument to : „ale trump uga buga”

¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz