Aktywne Wpisy

Wrocław. Podobno jedno z najbogatszych miast jednego z najszybciej rozwijających się państw w Europie.
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
źródło: IMG_20251112_085918
Pobierz
wykop +11
Nowe aplikacje Wykopu już na horyzoncie! 🚀 💙
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi

Nie ma już miejsca w internecie które byłoby normalne. Kiedyś były fora, ale umarły xD Na FB to totalny zalew foliarstwa i Grażynek które wiedzą najlepiej, redditowego formatu dyskusji nie lubię, Twitter to jeszcze większe szambo pełne botów. #zalesie #wykop
No i spoko mnie bawi to a Ciebie co innego. Jak masz z tym problem to daj mnie na czarno i po temacie.
A tak w ogole to polecam substacka. Niektore subskrypcje swoje kosztuja, ale jest chociaz co czytac.
Btw to na co teraz nadupcasz Leder ladnie
źródło: qweweqewqewq
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
A pokaż te wpisy
Będę zobowiązany
@czwartafaza: matko bosko, samego Ojca Sławomira obrażajo, jak tak można. Jak ostatnio sprawdzałem, to w ustawieniach jest przycisk dla takich jak Ty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czyli to niemożliwe, żeby zasadnie uważać kompletne rozdmuchanie jednego jego symbolicznego wyczynu do rangi święta narodowego,
@Wrrronika: @misiopysio reddit zamyka się w bańkach i zwiększa podziały. Jak napisałem na lewicowym reddicie, że Wielki Głód na Ukrainie naprawdę się wydarzył i to nie był wymysł amerykańskiej propagandy co twierdzili, to oczywiście dostałem na subreddicie bana. Natomiast jak widziałem podobne rzeczy na innych subredditach , banowanie za inne poglądy i podawałem tamten ban jako przykłąd to dostałem permbana "za chwalenie się banami". Raz,
@pianinka: Przyganiał kocioł garnkowi.
Z reguły nie mieszam się w dyskusje (nigdzie, nie tylko tutaj) ale czasem nie potrafię się powstrzymać: powiedz mi, czy według Ciebie fakt że głównie samotni (ale nie tylko) faceci są tak gnojeni przez społeczeństwo (bilans zysków i strat jest zdecydowanie ujemny a jeszcze ktoś teraz śmie pieprzyć o jakimś bykowym) nie jest wobec nich dehumanizujący? To są powody takich zachowań i
@misiopysio: skręca w lewo? Tam to jest przecież odklejka taka, że ja mam wrażenie jakby ci ludzie w jakimiś innym, tęczowym państwie mieszkali
A co do Sławosza - oczywiście wykopki naturalnie przesadzają z niektórymi wpisami ale jest to pokłosie tego jaką błazenadę zrobili z tej misji. I nie są to słowa tylko randoma wykopka jak ja,
Tylko połowa społeczeństwa uzasadnioną krytykę tego co się dzieje wokół niego (*i to nie mówię ja jako wykopek ale osoby które serio zajmują się tymi tematami* [1]) traktuje jako zamach na zlecenie polityczne xD