Wpis z mikrobloga

Siedzę tutaj już z 10 lat i główna to od dawna był psychiatryk, ale ostatnio mirko to też niezłe Tworki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jakieś kręcenie korbą, co drugi wpis to nienawiść do kobiet, wyśmiewanie Uznańskiego bo wykopkom nie podoba się jego żona czy coś. A połowy szamba nawet nie widzę bo wszystko wrzucam na czarnolistę.

Nie ma już miejsca w internecie które byłoby normalne. Kiedyś były fora, ale umarły xD Na FB to totalny zalew foliarstwa i Grażynek które wiedzą najlepiej, redditowego formatu dyskusji nie lubię, Twitter to jeszcze większe szambo pełne botów. #zalesie #wykop
  • 168
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czwartafaza: reddit ma sporo tematycznych subow a na xitterze wystarczy dobrze przesiac sobie liste obserwowanych. Do posmiania sie i szurstwa wole zdecydowanie /pol/, bo tam chociaz ludzie maja oryginalne mysli.

A tak w ogole to polecam substacka. Niektore subskrypcje swoje kosztuja, ale jest chociaz co czytac.

Btw to na co teraz nadupcasz Leder ladnie
Miziobot - @czwartafaza: reddit ma sporo tematycznych subow a na xitterze wystarczy d...

źródło: qweweqewqewq

Pobierz
  • Odpowiedz
wyśmiewanie Uznańskiego

@czwartafaza: matko bosko, samego Ojca Sławomira obrażajo, jak tak można. Jak ostatnio sprawdzałem, to w ustawieniach jest przycisk dla takich jak Ty ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ja się po prostu cieszę że Polak tak wiele osiągnął i nie mówię tylko o locie w kosmos ale całej jego karierze

Czyli to niemożliwe, żeby zasadnie uważać kompletne rozdmuchanie jednego jego symbolicznego wyczynu do rangi święta narodowego,
  • Odpowiedz
pod jakim względem "gorzej"?

@Wrrronika: @misiopysio reddit zamyka się w bańkach i zwiększa podziały. Jak napisałem na lewicowym reddicie, że Wielki Głód na Ukrainie naprawdę się wydarzył i to nie był wymysł amerykańskiej propagandy co twierdzili, to oczywiście dostałem na subreddicie bana. Natomiast jak widziałem podobne rzeczy na innych subredditach , banowanie za inne poglądy i podawałem tamten ban jako przykłąd to dostałem permbana "za chwalenie się banami". Raz,
  • Odpowiedz
dehumanizujemy całe grupy społeczne

@pianinka: Przyganiał kocioł garnkowi.

Z reguły nie mieszam się w dyskusje (nigdzie, nie tylko tutaj) ale czasem nie potrafię się powstrzymać: powiedz mi, czy według Ciebie fakt że głównie samotni (ale nie tylko) faceci są tak gnojeni przez społeczeństwo (bilans zysków i strat jest zdecydowanie ujemny a jeszcze ktoś teraz śmie pieprzyć o jakimś bykowym) nie jest wobec nich dehumanizujący? To są powody takich zachowań i
  • Odpowiedz
@czwartafaza

Siedzę tutaj już z 10 lat i główna to od dawna był psychiatryk, ale ostatnio mirko to też niezłe Tworki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jakieś kręcenie korbą, co drugi wpis to nienawiść do kobiet, wyśmiewanie Uznańskiego bo wykopkom nie podoba się jego żona czy coś. A połowy szamba nawet nie widzę bo wszystko wrzucam na czarnolistę.

Nie ma już miejsca w internecie które byłoby normalne. Kiedyś
  • Odpowiedz
Ja również polecam reddita. Po latach w końcu się przekonałem i wygląda, na bardziej wyważony. Skręca w lewo oczywiście

@misiopysio: skręca w lewo? Tam to jest przecież odklejka taka, że ja mam wrażenie jakby ci ludzie w jakimiś innym, tęczowym państwie mieszkali
  • Odpowiedz
@czwartafaza: Mnie te wpisy z kręceniem korbą śmieszą - w sensie niektóre są serio zabawne przez to, że są takie baaaaardzo wykopowe, ale poprzeglądałem z 2 dni i wrzucilem na czarna bo już było ich za dużo.

A co do Sławosza - oczywiście wykopki naturalnie przesadzają z niektórymi wpisami ale jest to pokłosie tego jaką błazenadę zrobili z tej misji. I nie są to słowa tylko randoma wykopka jak ja,
  • Odpowiedz
@orgin246

Nikt go nie uświęca i nie daje go na zeszyty, kubki, nie robi z nim pierdyliarda pomników, nie nazywa ulic i szkół jego imieniem xD

Tylko połowa społeczeństwa uzasadnioną krytykę tego co się dzieje wokół niego (*i to nie mówię ja jako wykopek ale osoby które serio zajmują się tymi tematami* [1]) traktuje jako zamach na zlecenie polityczne xD
  • Odpowiedz