Aktywne Wpisy
PijeWodePoPierogach +302
Kolejna ofiara nie dostosowania dróg do prędkości. Czy w koncu drogi zostaną tak zbudowane aby mozna było bezpiecznie z---------ć 300km/h? Czy muszą być kolejne ofiary niekompetencji drogowców? Kolejny raz zbyt wolna jazda zbiera swoje ofiary. Juz dziewiąty motocyklista jadący przepisowo ginie w tym miejscu.
Pamiętajcie, ze to Wy jadąc zgodnie z przepisami stwarzacie zagrożenie dla siebie i innych!
#motoryzacja #motocykle #polskiedrogi
Pamiętajcie, ze to Wy jadąc zgodnie z przepisami stwarzacie zagrożenie dla siebie i innych!
#motoryzacja #motocykle #polskiedrogi
źródło: IMG_20260605_073902
Pobierz
janusz-lece +57

Dzieci śmiały się ze mnie że nie jestem z Warszawy, pochodzę z Konstancinia - wioski pod Warszawą.
Nie skończyłem jeszcze 20 lat, ale już mam pozakładane spólki z.o.o. i fundacje. Wszystko oczywiście osiągnołem sam, cięzko pracując 24/7. Teraz mieszkam w San Francisco. Rozwijam mój gowno agent AI finansowany z piniązków od inwestorów. Są 30-40 latkowie z większą wiedzą ode mnie ale ja jestem najbardziej podobny do Zuckerberga i jestem w jego wieku kiedy on zakładał facebooka, dlatego oni dają mi piniążki na mojego gowno agenta AI który jest tylko mi do zycia potrzebny. W Forbsie opowiadam debilom że robię wielkie rzeczy i zmieniam świat na lepsze.
#it #praca #programowanie #programista15k #pracait #binzes #warszawa #pieniadze
źródło: obraz_2025-07-26_132759686
Pobierzźródło: VCz5nX8a5ZTW6gUTVPeSK8RQcHjhyjVSijezQSWr
PobierzPS. Byłem ich mentorem w innym hackathonie. Całe środowisko startupowe w Polsce to szambo, albo kolesiostwo, albo bananowe dzieci bawiące się w "przedsiebiorczość". Mógłbym zrobić o tym AMA, bo tam odchodzą takie wałki i krętactwo, że to głowa