Aktywne Wpisy

MonazoPL +183
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
meisnois +1
Dobra, czysto teoretycznie - zadaje pytanie do męskiej części tego tagu:
Jeżeli piszecie, że lubicie spacery to co to znaczy? (oczywiście pytanie o prezentttttt (╯°□°)╯︵ ┻━┻ ) - Mi jedynie co przychodzi do głowy to:
kubek termiczny, szalik/czapka/rękawiczki.
Biorę po 300 od wszystkich drużyn i słucham propozycji ヽ( ͠°෴ °)ノ
#wykopaka
Jeżeli piszecie, że lubicie spacery to co to znaczy? (oczywiście pytanie o prezentttttt (╯°□°)╯︵ ┻━┻ ) - Mi jedynie co przychodzi do głowy to:
kubek termiczny, szalik/czapka/rękawiczki.
Biorę po 300 od wszystkich drużyn i słucham propozycji ヽ( ͠°෴ °)ノ
#wykopaka

Sąd zasądził opiekę jej, on ma płacić i nie może zabrać do domu.
Brzmi jak jakaś abstrakcja, a to rzeczywistość xD
@Hadolf_Itler: mocne słowa jak na ociężałęgo umysłowo
@Walimbrachol oho, kociecko powinno być priorytetem dla chłopa
@mk321 Oni tego nie rozumieją, że działania lokalne mają wpływ globalny. Dzisiaj uznają to za normalne, a jutro uznają za normalne to, że ex partnerce (nie małżonce) trzeba będzie pomagać finansowo, gdy będzie w potrzebie
@alaskan_pipeline: Typie, po 6 latach od zerwania, chłop jest na skinienie palcem dla byłem partnerki.
Kto tu nie potrafi zrozumieć krótkiego tekstu?
@Walimbrachol: no, niezłe przywiązanie xD
XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
On ma nadzieję xD i chooja dostanie a nie kota
@Mukofag: bait czy nie zobacz jak ludzie zareagowali w komentarzach.
@ArchDelux Nie ma co tego tłumaczyć ociężałym umysłowo
Ty się naucz czytać zwłaszcza o 6 latach xD
Komentarz usunięty przez moderatora