Wpis z mikrobloga

@Liryczne_MMA: pewnie niech da kotu zdechnąć żeby dać nauczkę byłej to szacuneczek wśród wykopków będzie mieć ( ͡° ͜ʖ ͡°) to żywa istota jeśli go zabierze od nieogarniętej baby to wygranko
  • Odpowiedz
  • 89
niech da kotu zdechnąć żeby dać nauczkę byłej to szacuneczek wśród wykopów będzie mieć

@MissMisery: jesteś jakaś ociężałą umysłowo? Skoro się umówili, że każde z nich bierze po jednym kocie, to wina będzie tylko i wyłącznie po stronie tej laski, która nie jest w stanie ogarnąć tego za co się zobowiązała. To jest wasz kolejny problem. Nie bierzecie odpowiedzialności za swoje słowa i obietnice. Może jej pomóc np. własna rodzina,
  • Odpowiedz
@MissMisery: chyba trzeba odpuścić xD nie przetłumaczysz.

Jakby to były dzieci i była żona by zawaliła z opieką nad „swoim”, to powinien odpuścić i dać mu umrzeć, bo inaczej będzie cuckoldem.
  • Odpowiedz
  • 11
chyba nie rozumiesz znaczenia słowa kukold

@walciak: rozumiem doskonale, chłop zrobił wpis, a ja na podstawie jego zrobiłem swój. Z czym masz problem?

dlaczego tak cie podnieca co kto robi ze swoim dniem?

@walciak: ty nie rozumiesz słowa 'podnieca'. Bardziej mnie to dziwi, a ja tylko artykułuję moją opinię
  • Odpowiedz
  • 24
lol jak chodzi o życie to czyja będzie wina ma dokładnie 0 znaczenia

@MissMisery: co? Jeżeli opiekun prawny małego dziecka go nie przypilnuje i coś temu dziecku się stanie to nie będzie to wina tego opiekuna?
  • Odpowiedz
@Liryczne_MMA: kiedy wy skończycie używać określenia cuckold na prawo i lewo, mimo że zupełnie nie pasuje do kontekstu xD? Jak takie papugi, ktore nauczyły się jednego słowa i walą nim na oślep, chociaż to nawet sensu nie ma XD
  • Odpowiedz