Aktywne Wpisy

MonazoPL +123
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
vieniasn +124
lodówki z wifi no ludzie kochani czego korpo nie wymyśli byle sojaków naciągnąć

źródło: 2 zydow
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Pokolenie które nie ma przyszłości
@MissMisery: jesteś jakaś ociężałą umysłowo? Skoro się umówili, że każde z nich bierze po jednym kocie, to wina będzie tylko i wyłącznie po stronie tej laski, która nie jest w stanie ogarnąć tego za co się zobowiązała. To jest wasz kolejny problem. Nie bierzecie odpowiedzialności za swoje słowa i obietnice. Może jej pomóc np. własna rodzina,
Jakby to były dzieci i była żona by zawaliła z opieką nad „swoim”, to powinien odpuścić i dać mu umrzeć, bo inaczej będzie cuckoldem.
@walciak: rozumiem doskonale, chłop zrobił wpis, a ja na podstawie jego zrobiłem swój. Z czym masz problem?
@walciak: ty nie rozumiesz słowa 'podnieca'. Bardziej mnie to dziwi, a ja tylko artykułuję moją opinię
@MissMisery: co? Jeżeli opiekun prawny małego dziecka go nie przypilnuje i coś temu dziecku się stanie to nie będzie to wina tego opiekuna?
Komentarz usunięty przez moderatora