Aktywne Wpisy

MonazoPL +54
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 22.7% (52)
- kit 53.7% (123)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 23.6% (54)

#ceny #baltyk #paragony #janusz #lato
A co do tych ziemniaków - tu już lepiej iść do sklepu i kupić chipsy.
- otwierasz firmę z czymkolwiek
- na początku dajesz niskie ceny, zdobywasz klientów i dobre opinie
- szybko sie rozzuchwalasz, podwyższasz ceny i przez kilka miesięcy (czasem kilkanaście) golisz przyzwyczajonych do korzystania z twoich usług frajerów
- nabierasz przekonania że twój produkt i twój biznes typu smażona ryba jest niesamowity że ludzie chcą tyle płacić za szajs który oferujesz
- zaczynasz
Nawet za jakieś głupie wejście na molo trzeba płacić.
@MoonlightSh: Choć już na wstępie przegrywają z Jarmarkami Bożonarodzeniowymi w większych miastach.
Nie mogłem uwierzyć, zwlaszcza, że jedzenie było znakomite.
Udało nam się też zapłacić i 200€ - jedyna knajpa na zadupiu.
Polskie restauracje są jak budowlańcy- każdy klient ma być interesem ich życia, który ich na zawsze ustawi. Nie jeżdżę na żadne wakacje i urlopy do Polski, nie chcę oglądać ani przaśnych górali, ani zimnego Bałtyku
Swoją drogą, trafił mi się oszczędny egzemplarz jakiś taki i nie wydaje na głupoty.
Powoduje to dalszy spadek przychodu i niechęć klientów.
Zamiast zrobić korzystne ceny, odpowiednio pokazać swoją ofertę, poprawić jakość to nie, ceny do góry bo tak najłatwiej. Potem płacz