Wpis z mikrobloga

• 42
@czwartafaza przecież fenomen Brauna polega na tym, że ludzie mają dosyć tego co jest. A że masy z natury są spolegliwe, więc szukają kogoś, kto posprząta to za nich. Nawet jeżeli jest głupk iem.
  • Odpowiedz
  • 81
@golbot: brak umiejętności oceny sytuacji wynika z głupoty. Ludzie którzy nie potrafią racjonalnie ocenić sytuacji dali sobie wmówić, że ktoś musi coś sprzątać, podczas gdy żyjemy w świetnym momencie i miejscu. Nie potrzebujemy żadnej rewolucji, jedynie zmian i ulepszania tego co mamy
  • Odpowiedz
@czwartafaza: Dopadło cię złudzenie ponadprzeciętności i wyparcie twoich faszystowskich poglądów, które nam tutaj jasno zaprezentowałeś. Projekcja jak malowana.
  • Odpowiedz
@golbot: tylko że ci ludzie "mający dosyć tego co jest" nie przeanalizują że ZAWSZE mają "dosyć tego co jest" bo się okazuje że nikt nie jest idealny i co wybory głosują "anty" żeby tylko był kto inny
  • Odpowiedz
@czwartafaza: to jest jeszcze prostsze, w republice weimarskiej mieli ustawy przeciwko mowie nienawiści itd. Tam takie Brauny mówiły to samo i też ich ciągali po sądach, dzięki czemu poparcie rosło. Idioci niczego się nie nauczyli...
  • Odpowiedz
@czwartafaza jprdl nie nauczycie się nigdy.

Na brauna głosują ludzie co nie lubia ujraincow koniec tyle. 300 zl za analizę

A czemu tak nie lubia? Wyjdź na ylice i porozmawiaj czyli to co neuropki i KO nie potrafią. Łatwiej zwyzywać od debili i elo pora na csa. A potem zdziwienie czemu głosują na brauna. Bo debule. Ibtak w kółko
  • Odpowiedz
@czwartafaza:

Oczywiście wyborcy takiej opcji będą uważali się za osoby znajdujące się po prawej stronie wykresu, jest to zbadane i efekt ten nazywa się złudzeniem ponadprzeciętności

Skąd pewność, że ten efekt nie opisuje np. Ciebie? To trochę kiepskie, żeby osoby o odmiennych poglądach politycznych sprowadzać do ludzi po prostu głupszych od nas.
  • Odpowiedz
To trochę kiepskie, żeby osoby o odmiennych poglądach sprowadzać do ludzi po prostu głupszych od nas.

@Brut_all: Kiedy te "odmienne poglądy" są na poziomie "a może Ziemia jest płaska", to jest trochę ciężko. Niektóre poglądy po prostu wynikiem głupoty. Czy akurat popieranie Brauna - nie wiem, ale się domyślam.
  • Odpowiedz
@czwartafaza: Ja mam inne pytanie. Skąd wiesz że to Ty nie należysz do wspomnianej grupy po lewej stronie? Badałeś się pod tym kątem? Bo ja tak i zrobiłem to wspólnie z przyjaciółmi i kolegami. Większość z nas głosowała na Brauna, wśród nas są osoby studiujące jak i również takie które ukończyły już studia. W przypadku jednej na 17 osób, wynik wyszedł poniżej 100 pkt. 2 osoby znalazły się w grupie
  • Odpowiedz
@czwartafaza: Co ty człowieku bredzisz? Ludzie znacznie bardziej inteligentni od Cb.potrafią popierać Brauna, geniusze potrafili wierzyć w mrzonkę komunizmu i bronić za wszelką cenę Stalina czy Pol Pota. Ty sam się kwalifikujesz mocno na lewą stronę skoro tak prostej rzeczy nie zdołałeś do tej pory pojąć w życiu.

Tobie się miesza forma, jaką jest IQ (pomijając setki zastrzeżeń do samej tej miary), z treścią. Otóż możesz mieć wybitne iq i być
  • Odpowiedz