Aktywne Wpisy

tesknilam_ +171
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +248
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

#nieruchomosci #ubezpieczenie #ubezpieczenia #pzu #generali #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
A na poważnie polecam Wiener. Po zalaniu trochę siebie i trochę sąsiadów nie było żadnych problemów z odszkodowaniem.
Ja dostałem tyle ile chciałem, sąsiadka trochę mniej niż chciała. Gdyby chciała więcej, też by dostała, ale musiałaby pokazać faktury za naprawę uszkodzeń.
Pod względem jakości: all risk w Generali / Warta / PZU.
Pod względem ceny: PKO Ubezpieczenia (tylko w pakiecie Pro - to jest all risk) - ale kupuj TYLKO po przeczytaniu OWU. Ubezpieczenie (dużo) gorsze niż Generali / Warta / PZU, ale też dużo tańsze. Tylko dla świadomych kupujących (stosunek cena / jakość jest według mnie bardzo dobry, ale musisz się zapoznać z wyłączeniami i nastawić na to, że
@tomek123456789: nie wiem czy czegoś nie zmienili, ale jeszcze z rok temu ten ich allrisk tylko z nazwy był allriskiem :) A z tego co pamiętam faktycznie było to ubezpieczenie na ryzykach nazwanych rozszerzone o 2 typy zalań :) no ale to wychodzi po wczytaniu się w OWU :)