Wpis z mikrobloga

@Ravau23 zawsze mnie zastanawia, czy masz świadomość że jesteś najgłupszym pisowskim trollem na wykopie? Taki masz być, czy to kwestia twojego słabego intelektu?
  • Odpowiedz
@badreligion66: ja tylko mówię, że zamykasz jedno oko, bo nie tylko posłowie PiSu, ale ogólnie posłowie mają w zwyczaju pierdzielić głupoty. Czy tak jest w tym wypadku? Nie wiem, choć domyślam się, że wesoły jegomość przesadza ze skalą.
  • Odpowiedz
@badreligion66: w treściach PiSu i Konfederacji ruska propaganda zapuszcza korzenie zasiewając ziarno braku zaufania do władz państwa. Wojna to system. Należy podważyć zaufanie obywateli obcego państwa wobec systemu.
  • Odpowiedz
@Ravau23 o przynajmniej zdajesz sobie z tego sprawę, to już coś. Może w następnym kroku przestaniesz wierzyć w bajki o wpisywaniu peselu Giertycha i inne takie pisowskie wymysły.
  • Odpowiedz
@ATAT-2: nie był i wybór PiS+Konfa też nie będzie :) Będą p-------ć głupoty, ktokolwiek by tam nie rządził, a robić to co się bardziej opłaca rodzinkom (sprzedawać wizy).
  • Odpowiedz
@badreligion66: ja widziałem kilka filmików. Nie będę ich szukać bo mi się nie chce,bo to było na fb więc szukanie w historii by zajęło kupę czasu którego nie będę marnował na przekonanie lewaka, że dzik sra w lesie, może ktoś tutaj będzie miał więcej czasu.
  • Odpowiedz
@stan-tookie-1: Kwik prawej strony jest tak duży to uznali, że załagodzą sytuację i pójdą im na rękę ale takim działaniem tylko potwierdzili prawicowemu elektoratowi, że mieli rację ;)

A czy tam się coś dzieje? Pewnie nie bo dowody bladsze niż ja w zimie.

A kogo to obchodzi teraz będzie narracja, że Matecki i PiS ma rację...
  • Odpowiedz