Aktywne Wpisy

naganiaczherculesa +315
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

SystemHalted2_0 +118
Moment przejścia z Windows 11 na Fedorę był chyba najlepszą decyzją od bardzo dawna. Serio, jakby ktoś mi wcześniej powiedział, że system może nie walczyć ze mną tylko po prostu działać, to bym nie uwierzył. To dojrzały, szybki i elegancki system, który daje mi pełną kontrolę i nie próbuje na każdym kroku wciskać konta online, telemetrii, reklam ani asystentów z AI, których nikt nie prosił.
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
źródło: temp_file1560360692872629706
Pobierz

#gotujzwykopem #pizzaportal #pizza
źródło: temp_file878285290639013385
Pobierz@Maldonado:
źródło: fc2f2928f9775d3e4be2d40545607c05.300x169x1
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Maldonado: Bo nie ma np. sera spod laski włoskiego bawoła? prosze Cie xD
@ulath: byku pizzaportal nie istnieje od 5 lat
A co do tego że to nie pizza, jest włoska pizza z blaszki, jest amerykańska w stylu Detroit. Ogólnie jest od cholery rodzajów pizzy na grubym cieście i większość robi się klasycznie jako prostokąt.
źródło: image
Pobierz@ulath: pamietam jak robilem pizze pierwszy raz ze 20 lat temu i nie wiedziałem ile dać drożdzy, ciasto do pizzy uroslo mi takie grube że wylazło mi z takiej wysokiej blachy, zjadłem bo szkoda bylo zeby sie zmarnowalo
źródło: BLACHA-FORMA-DO-PIECZENIA-CIASTA-NIEPRZYWIERALNA-PROSTOKATNA-40x25x6
Pobierz@wjtk123: jestem fanem każdej prawdziwej, dobrze przygotowanej pizzy, bez względu na styl.
@Ommadawn: Bo pizza to ciasto długo dojrzewające, a tu u góry to zwykły placek drożdżowy.