Aktywne Wpisy

Basti91 +14
Dla dobra zwiazku musialem zrezygnowac z treningow - niestety byly one nie do pogodzenia z naszym stylem zycia i oczekiwaniami #rozowypasek - chciala spedzac wiecej czasu razem.
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie

MonazoPL +32
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz

Check engine z Opla Vectry 1996r
3D Pixelart identyfikujący się niedawno jako stara paleta. Praca czysto recyklingowa.
I teraz pytanie: Hit czy kit?
źródło: temp_file2223092143137499540
Pobierz@Wujekzchaty: bo to jest ciekawy temat. W muzeach publicznych każdy powinien móc się wystawić. Ktoś mógłby sprawdzić czy tak faktycznie jest i opisać cały proces. A jak się nie uda to zrobić aferę.
Bo muzea to są punkty transferu pieniędzy po znajomości. Płacą chore pieniądze za wystawy.
Jak takie coś robi się szybko? w jaki sposób wybrałeś to ile ma być drewienko wysunięte? jaki tu był plan? jak to w ogóle jest zrobione? jak się łączą? różna długość, czy takiej samej długości.