@Grzesiek_astronaut2 dzięki! (⌐͡■͜ʖ͡■)Moja mała siostrzenica mówi do mnie, że maluję jak Pan w ranczo, więc chyba faktycznie coś jest na rzeczy ( ͡º͜ʖ͡º)
@r5678 takie coś robi się zaaaajebiscie długo. Pracochłonna i dokładna praca.
Na początku planowałem kilkanaście wysokości kostek i proporcjonalnie wyliczałem ilość kostek do całości projektu. Teraz robię bardziej losowo i intuicyjnie i efekt jest praktycznie taki sam a jest na pewno dużo szybciej.
Praca recyklingowa, jestem stolarzem hobbysta i często z jakichś różnych projektów zostają mi albo ścinki albo ogólnie materiał. Materiał obrabiam pod dane wymiary listewek i tnę na kostki.
@MercedesBenizPolska ja właśnie komuś w komentarzach odpisałem, że ta Vectra kolegi lepiej chodziła na checku niż wtedy gdy gasł na jakiś czas. Świeciła się jakieś 5/6 lat i podejrzewam, że gdy wychodziła ze zgniatarki ten check jeszcze się tlił 😅😅
Check engine z Opla Vectry 1996r
3D Pixelart identyfikujący się niedawno jako stara paleta. Praca czysto recyklingowa.
I teraz pytanie: Hit czy kit?
źródło: temp_file2223092143137499540
PobierzNa początku planowałem kilkanaście wysokości kostek i proporcjonalnie wyliczałem ilość kostek do całości projektu. Teraz robię bardziej losowo i intuicyjnie i efekt jest praktycznie taki sam a jest na pewno dużo szybciej.
Praca recyklingowa, jestem stolarzem hobbysta i często z jakichś różnych projektów zostają mi albo ścinki albo ogólnie materiał. Materiał obrabiam pod dane wymiary listewek i tnę na kostki.