Wpis z mikrobloga

@SpiderFYM: Clair Obscure: Expedition 33, RDR II, Litle Nightmares, Contractors Showdown, Split Fiction, Warhammer Space Marine II, Satisfactory, Black Myth: Wukong, Hellblade Senua's Sacrafice, In Verbis Virtus, Padyday 2, Cuphead, Worm World Party, Magicka, Heroes III
  • Odpowiedz
@SpiderFYM: Life is Strange (jedynka i True Colors, Before The Storm było nieco gorsze ale nadal świetne), The Last of Us (jedynka), FlatOut 2, stary Need for Speed Most Wanted, Lollipop Chainsaw, Deus Ex Human Revolution, Stray, Gris, pomijając drobne problemy techniczne to jeszcze Alice Madness Returns bym dorzucił
  • Odpowiedz
@hellyea z ciekawości apropo dont starve together - co jest dobrego w tym tytule, że cię tak zauroczyła? Kupiłem kiedyś konto na switcha z zakupionym tym tytułem i nigdy to nie odpaliłem jeszcze, może się skuszę. To jest tylko single player?
  • Odpowiedz
@Smartek: nie wiem jak wygląda wersja na switcha (to ta mała konsolka?). Zakładam, że może być pkrojona (?). Ja gram na PC od wersji beta i wracam regularnie do tej gry, bo:
- jest niesamowicie rozbudowana, ma wieeeeele wątków
- rozgrywka jest bardzo elastyczna, różnych itemów można często używać w kreatywny sposób tworząc i budując unikalne systemy do osiągnięcia celu (najlepiej do mordowania XD), ma też różne tryby gry, które można zdefiniować
  • Odpowiedz