Zawsze mam rozkmine czemu Voldemort tak c-----o ukrył horkruksy. Niby taki największy czarodziej, a zwykły debil. Wystarczy węża wysłać do Australii, a resztę horkruksów utopić w Oceanie i jakby nasz wybraniec je znalazł? Otóż c---a by znalazł xD Ale niee, lepiej 3 z 7 schować w szkole magii xDD No super plan Tom #harrypotter
@dzony77: to było tłumaczone tak, że on traktował hogwart jako swój pierwszy i jedyny dom, schował je w ważnym dla siebie miejscu. Było to próżne z jego strony, no ale cóż
@Bestiariusz: @Tetrachloroizoftalonitryl no ok, niech będzie. Ale jak wiedział, że już 5 na 7 jest zniszczonych to przecież mogł szybko rzucić spella teleportującego Nagini do Australii i szukajcie se hehe
@dzony77: Właściwie to nie wiedział, że zostały zniszczone, bo on tego niby nie czuł ze względu na to, że jego dusza była już tak bardzo uszkodzona. Tak mi się zdaje.
@Bestiariusz: w filmie niby pokazują, że to czuje. Nawet mówi, czego dowiemy się za godzinę, "chodź Nagini, musimy Cię schować". Po czym n--------a się 5 minut później w Hogwarcie" xD
@dzony77 Dziennik był u Malfoya. On go podrzucił Ginny w komnacie tajemnic, jak ministerstwo zaczęło przeszukiwać jego dom w poszukiwaniu czarnomagicznych przedmiotów.
@dzony77: Chociaż tak myślę teraz, że on się dowiedział o tym, że szukają horkruksów, w willi Malfoy'ów, więc diadem mógł spokojnie próbować schować, ale tego nie zrobił, więc @PROponujek ma też rację.
@dzony77: Prawda jest taka, że gdyby nie horkruksy (z którymi się za długo Albus bawił), to stary dziad Dumbledore po tygodniowym maratonie alkoholowym rozdupcył by go i to bez czarnej różdżki, Voldemort wyżej srał niż dupę miał. W uniwersum to już jak dla mnie Grindenwald był potężniejszy, choć i u niego największym atutem była dobra bajera, a nie magia, bo najpierw sobie owinął wokół palca Dumbledora i trzymał go w
@dzony77: a wiadomo jak dzialaja te horkruksy? przyjmijmy ze ktos go zaciupal i teraz chce sie odrodzic z hrokruksow. To teraz wszystkie powinny byc zebrane razem zeby zrobic jakeis czary-mary? czy wystarczy 1? czy tez nie trzeba miec zadnego i sie telepatycznie odrodzi w kindernierspodziance?
@srgs: 1 i sporo czarymary, ale do teraz nie wiem co się z nim dzieje jak go zaciukają, a ma dalej horkruksy. Chyba po pierwszym zgonie znalazł się w Albańskiej puszczy jako coś człekokształtnego, co ledwo się rusza.
@rzaden_problem: No ja to oglądałem i czytałem to miałem wrażenie że tak z połowa czarodziejów faktycznie by chciała zniewolić ludzkość i to była siła Voldemorta a nie to że dobrze się n---------ł. Voldemort to jak Kaczyński a reszta opozycja. Duża część społeczeństwa popiera PiS i tak samo debile są u czarodziejów.
@dzony77: nawet jak byłem gówniakiem to mnie śmieszyło. Pierwszy lepszy Licz z d&d lepiej ukrywa filakterium. Kurde ziomeczku, klasyka, zakop na Księżycu.
#harrypotter
źródło: obraz_2025-10-25_203357607
PobierzW uniwersum to już jak dla mnie Grindenwald był potężniejszy, choć i u niego największym atutem była dobra bajera, a nie magia, bo najpierw sobie owinął wokół palca Dumbledora i trzymał go w
Voldemort to jak Kaczyński a reszta opozycja. Duża część społeczeństwa popiera PiS i tak samo debile są u czarodziejów.