Aktywne Wpisy

dywergent +5
umie tu ktos tworzyc muzyke? dlugo to zajmuje zeby sie nauczyc jakies proste melodie komponowac zeby ladnie brzmialy?

ryzu +35
Miałem okazję być w piątek na dwóch meczach #hokej podczas #mediolan2026
Krótkie podsumowanie: wejście na pierwszy mecz (Czechy–Francja) przebiegło bardzo sprawnie praktycznie nic nie sprawdzali. Po meczu mieliśmy dwie godziny przerwy, więc wpadliśmy do pobliskiej knajpy z pizzą i kebabem xd tak więc była to najlepsza opcja żeby też po normalnych cenach zjeść coś między spoktaniami (pizza i p--o wyszło mnie ok 6€)
Jako laik hokejowy, który wcześniej widział mecz
Krótkie podsumowanie: wejście na pierwszy mecz (Czechy–Francja) przebiegło bardzo sprawnie praktycznie nic nie sprawdzali. Po meczu mieliśmy dwie godziny przerwy, więc wpadliśmy do pobliskiej knajpy z pizzą i kebabem xd tak więc była to najlepsza opcja żeby też po normalnych cenach zjeść coś między spoktaniami (pizza i p--o wyszło mnie ok 6€)
Jako laik hokejowy, który wcześniej widział mecz
źródło: IMG_5161
Pobierz

O co chodzi z tymi ogłoszeniami w IT? Chcę zmienić branżę na IT. Od trzech miesięcy szukam pracy jako Junior frontend Developer, nie dostałem ani jednej niezautomatyzowanej odpowiedzi na CV. Dostaję tylko zwrotkę "dziękujemy za udział w rekrutacji" i cisza.
O co tu chodzi? To są jakieś lewe ogłoszenia? Wyłudzanie danych? Złożyłem jakieś 100 aplikacji i już mnie k-----a bierze (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Aktualnie rynek it to kupa gruzu i mułu. Dodając do tego frontend - najwiecej ludzi w to uderza, masz to co masz.
To nie Twoja wina bro... Po prostu znajdują ludzi z lepszymi papierami i tańszymi jednocześnie
źródło: temp_file4675960883763875355
PobierzWe wszystkich tych latach miałem max kilka miesięcy expa jeszcze - nie pytaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)