Wpis z mikrobloga

Jak często się ważycie świry? Ważę się codziennie i staram się patrzyć na średnią, ale czasami pojedyncza wariacja wagi w danym dniu mi mocno siada na psyche i trace motywację. Myśle czy nie lepiej raz na tydzień ale wtedy mam mniejszą dokladność bo jednego dnia też może być jakieś zawirowanie. Jak często wy się ważycie?

#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia

Dokonuje pomiaru mojego pięknego ciałka

• codziennie po pacierzu 42.5% (48)
  • pare razy w tygodniu 11.5% (13)
  • raz na tydzień 30.1% (34)
  • robię cut-bulk na czuja / nie stać mnie na wagę 15.9% (18)

Oddanych głosów: 113

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BratEustachy: rozsądnie jest raz w tygodniu, ważenie się codziennie to same rozterki bo waga pływa mocno. Wystarczy jeden aktywny weekend i jeden trening na rowerze i już 2kg mniej na wadze
  • Odpowiedz
@BratEustachy: codziennie rano a przy redukcji to nawet rano i wieczorem, jednak głównie zwracam uwagę nie na pojedyncze wskazania tylko średnią np. tygodniową oraz tendencje, przy pierwszej diecie zrobiłem sobie na to Excela który ładnie mi to obrazował graficznie, obecnie posiłkuje się wagą z bluetooth
Morison - @BratEustachy: codziennie rano a przy redukcji to nawet rano i wieczorem, j...

źródło: 1000008166

Pobierz
  • Odpowiedz
@BratEustachy: waga to nie jedyny wyznacznik, przy +1,5 kg względem dnia poprzedniego na redukcji zazwyczaj stanowi to woda lub treść jelitową, przybranie takiej ilości tkanki tłuszczowej w takim czasie jest fizycznie niemożliwe
  • Odpowiedz