Aktywne Wpisy

Okaz_prawilnosci +766
źródło: 1000063425
Pobierz
CheekiBreekiBandito +220
źródło: temp_file3828091634160998515
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000063425
Pobierz
źródło: temp_file3828091634160998515
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Oboje mamy różne hobby. On bilard, a ja planszówki i w różne dni chodzimy sobie osobno do klubów. Umówiłam się z dwoma chłopakami z klubu, ze raz w tygodniu dodatkowo będziemy umawiali się u mnie w domu (mam duży dom i ogólnie najlepsze warunki) na dodatkową partyjkę gry. Jest to gra kampanijna, ze scenariuszami, nie da się w to za bardzo grać w klubie z osobami z doskoku i wymaga odpowiedniego klimatu aby się w nią wczuć (chodzi tutaj o Horror w Arkham lcg).
Mąż się zdenerwował, ze będę sprowadzała obcych facetów do domu i jest zdecydowanie przeciw. Nie dochodzą do niego argumenty, że chodzi tutaj tylko o grę, że chłopaki też są w związkach - jeden z koleżanką z klubu, drugi to 10 lat starszy tata nastolatków). Że zamkniemy się w gabinecie i nie musi się stresować o swoją prywatność, że będziemy grali gdy on będzie w domu :P
Mielibyście coś przeciwko czemuś takiemu?
#gryplanszowe #gry #grybezpradu #hobby #zwiazki
1. Nie chce mieć regularnie obcych osób w mieszkaniu --> Np. mnie by to męczyło jakby co tydzień ktoś obcy przychodził do mnie na kilka godzin, nawet jeżeli byłby w innym pokoju. Wtedy rozwiązanie to po prostu spotykanie się u kogoś innego albo w jakiś klubach / knajpach. Albo zsynchronizowanie tego z jego wyjściami na bilard.
2. Nie chce, żebyś
Chodziłaś z koleżanką do klubu, a teraz zapraszasz mężczyzn do swojego domu, bez koleżanki.
Co na to twoja koleżanka, że zostaje wykluczona z zabawy?
Wychodząc na miasto grać nie robi żadnych problemów, wtedy się nie boi, że grasz z innymi facetami, gdzie nie ma możliwości "pilnowania"?
Trzeba przgadać i wyjaśnić mu, że jakieś tam jego wizje to są tylko w jego głowie, ale żeby
@marta_am: ja tutaj widzę problem, umówiłaś się z facetem, że będziecie sobie chodzili osobno do klubów, to mieliście ustalone, oboje na to
@sawes1: i wszystko jasne
@marta_am: Kobieto xD
@marta_am: jak tak powiedziałaś to powinnaś na kopach z chaty wylecieć xD
@marta_am: no to graj tak dalej, gdzie problem?