Wpis z mikrobloga

@Krs90: przygotowanie gorsze niż samo badanie. Do badania bierz znieczulenie, żeby mieć wywalone na wszystko i pozytywne skojarzenia, żeby nie unikać kontrolnych badań w przyszłości. Działaj zgodnie z ulotką i będzie git.
  • Odpowiedz
@Krs90 zywiec ma litrowe butelki wody, rozpuszczasz w tym jedna całą saszete i delektujesz się smakiem ( ͡º ͜ʖ͡º)

ludzie przesadzają z tym że to jest aż tak nie dobre, miałem, dasz radę (zastosuj się do zaleceń co do diety i zakazanych produktów)

sam zabieg pod narkoza wygląda tak że niczego nie pamiętasz i to jest chyba najlepsza opcja
  • Odpowiedz
@Krs90 piłem to już kilka razy. Dodawaj sobie sok z cytryny. Wchodzi lekko. Badanie też nie jest szczególnie bolesne. Mi bez znieczulenia robią. Jak boli to mówisz, wtedy coś tam robi i przechodzi xD ciśnienie spuszcza hehe
  • Odpowiedz
@Krs90: byle nie byl z miąższem ten sok i bedzie git, na nocke to bym nie liczył za bardzo :D ja zawsze walczyłem do 4-5 rano. 2-3h sen i na badanie. Zalezy o ktorej masz, wszystko w ulotce masz rozpisane kiedy zaczac to pic. Ja mialem z 10x to badanie juz, bedzie git
  • Odpowiedz
@Krs90 on smakuje jak elektrolity z apteki/ napij izotoniczny, jak jeszcze nie kupiłes to jest wersja smakowa

mi się wydaje że ludzie rozpuszczają saszete w szklance wody zamiast w litrze i marudzą że to jest obrzydliwe
  • Odpowiedz
@Krs90 ja waliłem normalnie wyciskana cytrynę, bez miazszu. 1,5 cytryny na litr około. Czyli na 1 saszetkę. Piłem od 17 do około 20-21. W nocy ani razu nie wstawałem. Rano jeszcze raz byłem.
  • Odpowiedz
@Krs90: początek tematu 16, noc na luzie, rano jeszcze jedno posiedzenie. masz już dobre porady- schłodzone, sok z cytryny. po pierwszej porcji już słabo wchodzi. jak myślisz, że kiepsko działa, to za chwilę zmienisz zdanie, niech nikt nie blokuje kibla, jakaś tłusta maść (choćby zwykła z witaminą A)- i smarujesz oko Saurona, po 5 razach nawet te ultra miękkie velvety wydają się być papierem ściernym. na badanie weź ze sobą
  • Odpowiedz
  • 2
@rhapthorne dokladnie, fortrans to jakbyś mydło z rybą zmieszał. Miałem 2x fortrans i nigdy więcej, w przyszłym roku /za 2 lata kolonoskopia pewnie by wypadała ze względu na #wzjg no i będę brał citrafleet
  • Odpowiedz