Aktywne Wpisy

dr_Batman +160
Ponad 150 wykopków uważa że żeby dostać się na medycynę trzeba było mieć znajomości lub rodzinę lekarską.
Jak w tym kraju ma być dobrze jak ludzie wierzą w takie rzeczy?
Czujecie się lepiej ze soba jak wmawiacie sobie że inni którzy osiągnęli sukces mieli to “załatwione”?
Jak wyglądała rekrutacja na studia medyczne w tamtym czasie?
Jak w tym kraju ma być dobrze jak ludzie wierzą w takie rzeczy?
Czujecie się lepiej ze soba jak wmawiacie sobie że inni którzy osiągnęli sukces mieli to “załatwione”?
Jak wyglądała rekrutacja na studia medyczne w tamtym czasie?
źródło: IMG_6642
Pobierz
LamajHarma +265

ciekawe tylko co na to zauroczone mireczki ktore latami czekaly na bicie rekordow swiata, no ale trudno... w zyciu sa sprawy wazne i wazniejsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pysznewpierdalator: Ujmijmy to tak, redukcja, sterydy, kontuzja, nie miały właściwie żadnego wpływu... Wszystko ruszyło za sprawą nazwijmy to "Składnika X" który spowodował że proces indywiduacji tak znacząco przyspieszył że wylądowałem na zupełnie innym poziomie, który po prostu spowodował
@pysznewpierdalator: @IntruderXXL:
źródło: image
Pobierz@Saprofit: jedni chwala inni nienawidza. koniec koncow najwiekszy problem to ze kazdy steryd prowadzi do zwapnienia mozgu i z czasem stajesz sie coraz bardziej poj3bany, ale nie w ten fajny agresywny sposob tylko depresyjno-maniakalny, bo ten wapn w mozgu dziala jak taki
@Ronnie96: Cóż, redukcje zacząłem, mam około ~11% bf-a chce zejść do jednocyfrowego bf-a.
@dziurawy_klapek: Bo to jedyne co mogę ogarnąć :P Niestety do dźwigania głowy teraz nie mam, tylko do pompowania, a żreć też nie mam jak więc masa odpada, no to zostaje redukcja.
Jako stary dziad który w różnych środowiskach się obracał to taka mocna jazda na dopaminie prędzej czy później się musi skończyć. Nie ukrywam że trochę smutam że prawdopodobnie słynnego debiutu i