Aktywne Wpisy

groman43 +625
#mediolan2026 Pieprzę, Rosjanim sam ze swojej niewymuszonej woli wybrał Polskę, w wywiadzie po starcie pokazał że ma większe jaja niż inni polscy sportowcy, a wykopki jak zwykle - "dlaczego rusek reprezentuje Polskę".
Kurła, was chyba naprawdę trzeba leczyć.
Kurła, was chyba naprawdę trzeba leczyć.

vieniasn +16
ostatnio trochę pojeździłem w tragicznych warunkach i zdecydowanie zbyt szybko w tragicznych warunkach i ani razu nie zobaczyłem żeby zadziałała kontrola trakcji albo esp i wiele wskazuje że ja nawet nie mam tych lewackich bredni to nie szkodzi ale zaskakujące to jest że samochód z 2011 z rynku polskiego nie ma tego w wyposażeniu

@To_ja_moze_pozamiatam: Nikt nie neguje. Dyskusja jest o klasyfikacji osób, które nie pasują do wzorca i o rolach społecznych.
@To_ja_moze_pozamiatam: może jeszcze mamy się zagłębiać w szczegóły biologii i możliwe układy chromosomów? Ostatecznie mamy dwie płcie, a podane instytucje twierdzą że jest inaczej.
@HardWax , @To_ja_moze_pozamiatam: Kiedyś były dwa rodzaje czekolady: gorzka i mleczna.
źródło: advancedbiology
Pobierz@To_ja_moze_pozamiatam: o widzę pan Trzaskowski ma konto na wykopie. Jak chorągiewka, poglądy w zależności jak wiatr zawieje. Pewnie zielonego ładu też nie ma i walki o klimat.
@To_ja_moze_pozamiatam: uuu
https://www.thecrimson.com/column/transcriptions/article/2024/2/22/diaz-stop-only-two-sexes/
źródło: 1280px-Sleeping_Hermaphroditus%2C_Louvre_Museum%2C_Paris_14_July_2013
Pobierz@To_ja_moze_pozamiatam: Rada Europy, Biuro Wysokiego Komisarza Narodów Zjednoczonych do spraw Praw Człowieka, Światowa Organizacja Zdrowia. Takie tam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1111
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@MlodyCezar: Powiedz to 12000 denominacjom chrześcijaństwa.
W dodatku chyba nie zrozumiałeś o czym mowa- cały czas mówimy przecież o 2 płciach biologicznych wlasnie
@kot_gagarina o czym ty bredzisz?