Aktywne Wpisy
filemon111 +4
Wykopki się zesrały bo im się nie podoba dziki trener. Nie mogą pojąć, że ktoś ma inne zdanie.
Wiecie dlaczego jest tak popularny? Bo mówi to co większość ludzi myśli, a nie to co myśli jakaś zbieranina przegrywów.
#dzikitrener
Wiecie dlaczego jest tak popularny? Bo mówi to co większość ludzi myśli, a nie to co myśli jakaś zbieranina przegrywów.
#dzikitrener

Mirek224 +62
#seriale #rodzinazastepcza
Gabriela Kownacka nie żyje już 15 lat, jak ten czas pędzi jak szalony. Dziwnie się oglądało Rodzinę Zastępczą już bez niej.
Gabriela Kownacka nie żyje już 15 lat, jak ten czas pędzi jak szalony. Dziwnie się oglądało Rodzinę Zastępczą już bez niej.
źródło: image
Pobierz

@To_ja_moze_pozamiatam: Nikt nie neguje. Dyskusja jest o klasyfikacji osób, które nie pasują do wzorca i o rolach społecznych.
@To_ja_moze_pozamiatam: może jeszcze mamy się zagłębiać w szczegóły biologii i możliwe układy chromosomów? Ostatecznie mamy dwie płcie, a podane instytucje twierdzą że jest inaczej.
@HardWax , @To_ja_moze_pozamiatam: Kiedyś były dwa rodzaje czekolady: gorzka i mleczna.
źródło: advancedbiology
Pobierz@To_ja_moze_pozamiatam: o widzę pan Trzaskowski ma konto na wykopie. Jak chorągiewka, poglądy w zależności jak wiatr zawieje. Pewnie zielonego ładu też nie ma i walki o klimat.
@To_ja_moze_pozamiatam: uuu
https://www.thecrimson.com/column/transcriptions/article/2024/2/22/diaz-stop-only-two-sexes/
źródło: 1280px-Sleeping_Hermaphroditus%2C_Louvre_Museum%2C_Paris_14_July_2013
Pobierz@To_ja_moze_pozamiatam: Rada Europy, Biuro Wysokiego Komisarza Narodów Zjednoczonych do spraw Praw Człowieka, Światowa Organizacja Zdrowia. Takie tam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1111
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@MlodyCezar: Powiedz to 12000 denominacjom chrześcijaństwa.
W dodatku chyba nie zrozumiałeś o czym mowa- cały czas mówimy przecież o 2 płciach biologicznych wlasnie
@kot_gagarina o czym ty bredzisz?