Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +86
Przyszła pora na nowe #rozdajo, a przy okazji rozstrzygnięcie ważnej, acz kontrowersyjnej kwestii:
Ustalmy to ostatecznie. Kto powinien płacić na pierwszej randce? Zawsze mężczyzna? Osoba, która zapraszała? Może jednak powinno się podzielić pół na pół? A może to jednak kobieta powinna płacić? Macie związane z tym ciekawe anegdoty z własnego życia? Czekamy na wasze kreatywne odpowiedzi w komentarzu.
Zwycięży oczywiście najciekawsza odpowiedź. Zwycięzca otrzyma od nas voucher do Allegro o wartości
Ustalmy to ostatecznie. Kto powinien płacić na pierwszej randce? Zawsze mężczyzna? Osoba, która zapraszała? Może jednak powinno się podzielić pół na pół? A może to jednak kobieta powinna płacić? Macie związane z tym ciekawe anegdoty z własnego życia? Czekamy na wasze kreatywne odpowiedzi w komentarzu.
Zwycięży oczywiście najciekawsza odpowiedź. Zwycięzca otrzyma od nas voucher do Allegro o wartości
źródło: rozdajo wykop
Pobierz
smieszek321 +76
To OKI to jest praktycznie likwidacja podatku belki a ludzie narzekają, że nie obniżyli go XD
Mam powiedzmy 1mln i zarobię te 20% w ciągu roku (bijąc indeks sp500 oczywiście bo jeśli nie to kup etf na sp500 i nie interesuj się giełdą)
Aktualnie:
podatek od 200000 * 0.19 = 38000zł
Propozycja
Mam powiedzmy 1mln i zarobię te 20% w ciągu roku (bijąc indeks sp500 oczywiście bo jeśli nie to kup etf na sp500 i nie interesuj się giełdą)
Aktualnie:
podatek od 200000 * 0.19 = 38000zł
Propozycja

@To_ja_moze_pozamiatam: równie dobrze można stwierdzić że trzeba było napisać że "są dwie płcie kulturowe" jest dezinformacją, niby dlaczego w tę stronę nie można już uściślać? Płcie są dwie, a oprócz tego są osoby z zaburzeniami płciowości i tyle.
@To_ja_moze_pozamiatam: duże firmy twierdzą że jest więcej niż dwie płcie, co uważam za dramat. Nie zamierzam o to drzeć szat. Faktem jest, że kolorowe stwory dostają szału bojowego słysząc o dwóch płciach i uważają zmyślone bajki za fakty naukowe i medyczne - ich prawo. Ale mieszanie do tego instytucji państwowych to trochę głupota.
@Whereswally: nie, nie negują. Określają, że są dwie płcie a może też wystąpić anomalia w postaci osoby interpłciowej. To, że się urodzisz z polidaktylią nie oznacza że należysz do nowej odmiany człowieka tylko wyrosło Ci
@MlodyCezar: już się zdarzyło na zachodzie. Zaakceptowali homoseksualistów, to się nagle pojawił temat transów i jeszcze innych tęczowych stworów.
@To_ja_moze_pozamiatam: Że od pontyfikatu św. Piotra średnio na rok przypada 6 nowych wersji chrześcijaństwa.
Prawica != religia
@MlodyCezar: Jako leseferysta powtarzałem to 20 lat aż w końcu zaakceptowałem że w polskim mainstremie nie mamy już ani jednej społeczności prawicowej nieodwołującej się do "Bóg Honor Ojczyzna" . Więc mówię jak jest a nie ja chciałbym żeby było.