Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@enron Zagłębianie się w szczegóły jest lewackie. Tylko chłopski rozum!

W dodatku chyba nie zrozumiałeś o czym mowa- cały czas mówimy przecież o 2 płciach biologicznych wlasnie

@To_ja_moze_pozamiatam: równie dobrze można stwierdzić że trzeba było napisać że "są dwie płcie kulturowe" jest dezinformacją, niby dlaczego w tę stronę nie można już uściślać? Płcie są dwie, a oprócz tego są osoby z zaburzeniami płciowości i tyle.
  • Odpowiedz
@enron Dalej nie rozumiesz zagadnienia.

@To_ja_moze_pozamiatam: duże firmy twierdzą że jest więcej niż dwie płcie, co uważam za dramat. Nie zamierzam o to drzeć szat. Faktem jest, że kolorowe stwory dostają szału bojowego słysząc o dwóch płciach i uważają zmyślone bajki za fakty naukowe i medyczne - ich prawo. Ale mieszanie do tego instytucji państwowych to trochę głupota.
  • Odpowiedz
ktoś neguje istnienie 2 biologicznych płci w ogóle?

@To_ja_moze_pozamiatam: Rada Europy, Biuro Wysokiego Komisarza Narodów Zjednoczonych do spraw Praw Człowieka, Światowa Organizacja Zdrowia. Takie tam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Whereswally: nie, nie negują. Określają, że są dwie płcie a może też wystąpić anomalia w postaci osoby interpłciowej. To, że się urodzisz z polidaktylią nie oznacza że należysz do nowej odmiany człowieka tylko wyrosło Ci
  • Odpowiedz
@Hrjk: Jest wolny kraj i każdy może ubierać się jak chce i uprawiać s--s tak jak chcą wszystkie osoby zaangażowane. Tylko prawica się jara co dorosłe osoby dobrowolnie robią w łóżku.
  • Odpowiedz
Psst, mały spojler lewaków zawsze boli d--a. Taka mentalność, jeśli nagle wszyscy zaakceptowali by gejów, les itp. to znalazł by się nowy problem który wywołał by ten ból tyłka.

@MlodyCezar: już się zdarzyło na zachodzie. Zaakceptowali homoseksualistów, to się nagle pojawił temat transów i jeszcze innych tęczowych stworów.
  • Odpowiedz
@HardWax: Dobrze, że to napisałeś. Bo chciałem się dzisiaj z panią w esotiq kłócić, że napisy na komplecie damskich majtek są dyskryminujące, ale jednak odpuszczę taką kłótnię, bo jednak chyba tej 3 płci nie ma i nie mogę chcieć braku oznaczenia męskie czy damskie chcieć od tej pani;)
  • Odpowiedz
Prawica != religia

@MlodyCezar: Jako leseferysta powtarzałem to 20 lat aż w końcu zaakceptowałem że w polskim mainstremie nie mamy już ani jednej społeczności prawicowej nieodwołującej się do "Bóg Honor Ojczyzna" . Więc mówię jak jest a nie ja chciałbym żeby było.
  • Odpowiedz