@mirko_anonim: no i po co cokowliek tłumaczysz rodzicom czy innym jak w 2025 roku randkowanie to p--------y rak, a babony to jebnięte hipergamiczne wykorzywione ksiemżniczki.
@mirko_anonim: wiesz dlaczego tak jest? Odpowiedź jest prosta. Zarówno kobiety jak i mężczyźni są wzrokowcami. Kobiecie nigdy się nie pieszy do związku woli poczekać. Na 99% pisała w tym czasie z paroma innymi, pojawił się ktoś inny lepszy Ty poszedłeś w odstawkę. Nie wierzę że nie podałeś w tym czasie z inną na tinderze Tak działa życie, tak samo w realu gdybyś poznał kobietę to również jest 50% szansy że Cię oleje bo
A po drugie dziś kobiety to księżniczki. Co byś nie zrobił to tak źle. Może za szybko było to całowanie łapanie za rękę? Skoro miałeś 5 takich relacji to jesteś trochę desperat. Musisz wszystko na spokojnie bez pośpiechu
@mirko_anonim: gdy grzebiesz w śmietniku, to wygrzebujesz śmieci. Zacznij szukać w miejscach gdzie są normalne dziewczyny. A najlepiej rób jak ja. Kilka razy mi się to sprawdziło. Poukładaj sobie życie tak, że nie szukasz nikogo, bo zajebiście Ci samemu. Pasje, grono prawdziwych przyjaciół. W takim momencie w życiu zawsze znajdowała się zajebista dziewczyna. Nie musiałem jej szukać. Sama się pojawiała w życiu znikąd. I to odemnie zależało czy ją chcę
@mirko_anonim: ludzie raczej mają już tym wyprane mózgi, ja też, bo mimo, że spotykam się od dłuższego czasu z jedną panna, która widać, że sie angazuje to ja jestem w sytuacji, że nie wiem i to jest we mnie problem, nie w niej
@mirko_anonim: twój problem jest taki że startujesz z mentalem boomera do młodych lasek które dalej się kręcą na karuzeli. jak chcesz sie bawić w jakies "chce wiedzieć na czym stoje", co nawiasem mówiąc NIGDY nie powinno padać ze strony faceta, to zmień target na laski 35+
@mirko_anonim: Za duża atencja na tinderze to powoduje. Spotykacie się, niby jest dobrze, ale dopóki oficjalnie z nią nie będziesz i nie znikniecie z apek, to ona nadal będzie miała furtkę i pokusę, a przecież do niej co chwile pisze pełno typów. Trafił się ktoś lepszy, śmieszniejszy w rozmowie wieczorem na tinderze, trafiło się takich trzech, nagle zdała sobie sprawę, że w sumie to mogłaby mieć kogoś lvl wyżej niż
@ChadLite_Looksmaxing: przecież i bez tindera laski nadal mają IG i inne miejsca gdzie mogą być podrywane. to że laska pod przymusem usunie apke (ale nie konto) niewiele zmieni.
@mirko_anonim Chyba nie zdajesz sobie sprawy jakiej konkurencji doświadczasz na apkach typu tinder xd Tam laska w momencie gdy ci odpisuje dostaje z 5 wiadomości od innych typów. I to wcale się nie zmienia w momencie gdy zaczynacie się spotykać, albo spędzać razem czas. Laski, które skupiają się na jednym facecie podczas randkowania to rzadkosc. Jak nie spodobasz jej się z miejsca, to zostaje ci zabieganie o nią non stop. Jak
@czescmampytanie: na IG nie jest to tak nagminne. Poza tym instagram to nie jest aplikacja randkowa. Równie dobrze ktoś Twoją dziewczynę może podrywac na linkedinie. Najważniejsze jest to, czy ona chce opuścić tindera na rzecz relacji z Tobą, bo jeśli będzie się migać to nara.
@mirko_anonim: Znalazły lepszego bolca, baby są teraz bezwzględne, przebierają w facetach i wybierają najlepszego obecnie. Polecam robić to samo i pukać póki się podoba a jak coś już w łóżku nie jest fajnie to zostawić jak zużyta szmatę I szukać następnej
Zarówno kobiety jak i mężczyźni są wzrokowcami.
Kobiecie nigdy się nie pieszy do związku woli poczekać.
Na 99% pisała w tym czasie z paroma innymi, pojawił się ktoś inny lepszy Ty poszedłeś w odstawkę.
Nie wierzę że nie podałeś w tym czasie z inną na tinderze
Tak działa życie, tak samo w realu gdybyś poznał kobietę to również jest 50% szansy że Cię oleje bo
Co byś nie zrobił to tak źle.
Może za szybko było to całowanie łapanie za rękę? Skoro miałeś 5 takich relacji to jesteś trochę desperat. Musisz wszystko na spokojnie bez pośpiechu
źródło: 0qs9rcyfx0q21
Pobierzdo tego mając tak duży wybór jak one wchodzi efekt FOMO
@Pawery1: GDZIE??????