Aktywne Wpisy

Monsieur_V +15
#ufo #ufonapowaznie
No i to jest filmik. Ta para wodna/dym od spodu to może kamuflaż aby z ziemi był słabo widoczny.
No i to jest filmik. Ta para wodna/dym od spodu to może kamuflaż aby z ziemi był słabo widoczny.

lubie-sernik +7
Zapisałem się dzisiaj do przychodni chorób tropikalnych przed wyprawą do Azji. Mam tam po prostu powiedzieć gdzie lecę, a oni dobiorą mi konkretne szczepionki.
Sama wizyta 200 zł, a jedna szczepionka średnio po 250 zł.
Coś czuję, że trochę wydam. Pewnie minimum 5 szczepień mi zrobią. Chociaż nie wiem.
#sernikpodrozuje - obserwuj by być na bieżąco z moją wyprawą do Azji. Premiera już 2 czerwca xD
Sama wizyta 200 zł, a jedna szczepionka średnio po 250 zł.
Coś czuję, że trochę wydam. Pewnie minimum 5 szczepień mi zrobią. Chociaż nie wiem.
#sernikpodrozuje - obserwuj by być na bieżąco z moją wyprawą do Azji. Premiera już 2 czerwca xD

#tinder
Czy tylko u mnie profile płatne są tak absurdalnie drogie? Tinder Platinum za 1 tydzień idzie za ponad 500 złotych a za 6 miesięcy blisko 920?
Skąd takie ceny? Kilka razy kupowałem Tinder Platinum jak była promocja przez 30 minut ale obecny cennik to raczej zachęca do usunięcia konta niż do ewentualnego kupna.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
Tydzień za 500zł? Że co?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny