Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Przeglądarka Chrome mi się zaktualizowała i nagle przestały mi działać ad blockery na YouTube. Domyślam się że Google znowu dokręca śrubę. Ktoś wie jakie rozszerzenie do Chrome aktualnie działają i może coś polecić?

#chrome #programowanie #programista15k #google #youtube #adblocker

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ja aktualnie korzystam z ublock lite na Chrome ale filmy na YT uruchamiaja się z dużym opóźnieniem.... chyba zrezygnuje z chroma. Z tego co widze to sa jakieś sztuczki z omijaniem tego i ponownym wlaczeniem ublock origin (ktory dzialał wzorowo) ale tylko do końca czerwca. Jeżeli się mylę to prosiłbym o informacje.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: polecam FireFox

Chrome należące do tej samej firmy co YouTube, podobnie jak wszystkie inne przeglądarki na Chromium będą stopniowo (i już są) coraz bardziej dociskane by blokery nie działały
  • Odpowiedz
@badi1992: w tym momencie mam AdGuarda, brak reklam YT. Ale widzę że uBlock też działa

Chroma wywaliłem w momencie jak Google zaczęło kombinować z blokerami. Dwa dni przyzwyczajenia i bym nie wrócił już na Chrome, na telefonie to samo.
  • Odpowiedz