Aktywne Wpisy

MetalowyBieg +133
Zatrudnili u mnie takiego skąpego boomera i naprawdę ciężko się na to patrzy.
Człowiek liczy każdy grosz jakby żył w permanentnym kryzysie. Rano przychodzi z kanapkami z domu, herbata w termosie bo przecież szkoda wydać parę złotych na coś na miejscu. Energetyk? Nie ma mowy. Wszystko „bo taniej w domu”.
W ciągu dnia zero wydatków. Kompletnie. Jakby wydanie jakichkolwiek pieniędzy było problemem. My czasem coś zamówimy albo wyskoczymy po jedzenie, a on siedzi z
Człowiek liczy każdy grosz jakby żył w permanentnym kryzysie. Rano przychodzi z kanapkami z domu, herbata w termosie bo przecież szkoda wydać parę złotych na coś na miejscu. Energetyk? Nie ma mowy. Wszystko „bo taniej w domu”.
W ciągu dnia zero wydatków. Kompletnie. Jakby wydanie jakichkolwiek pieniędzy było problemem. My czasem coś zamówimy albo wyskoczymy po jedzenie, a on siedzi z

witam12 +204
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Przeglądarka Chrome mi się zaktualizowała i nagle przestały mi działać ad blockery na YouTube. Domyślam się że Google znowu dokręca śrubę. Ktoś wie jakie rozszerzenie do Chrome aktualnie działają i może coś polecić?
#chrome #programowanie #programista15k #google #youtube #adblocker
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
Chrome należące do tej samej firmy co YouTube, podobnie jak wszystkie inne przeglądarki na Chromium będą stopniowo (i już są) coraz bardziej dociskane by blokery nie działały
Chroma wywaliłem w momencie jak Google zaczęło kombinować z blokerami. Dwa dni przyzwyczajenia i bym nie wrócił już na Chrome, na telefonie to samo.