Aktywne Wpisy

Trzeci Syn (dwanaście kilo #pdk) tydzień temu zawitał (powodzenia ze zmieszczeniem Rodziny w Yarisie), więc na nową drogę życia nowe wozidło. Idealnie się złożyło, termin odbioru był na czerwiec.
Super samochód. Foczka U DM-i Design.
Nic więcej nie trzeba (do przeciętnej, polskiej jazdy 6, czy 10 tysięcy kilometrów rocznie wokół komina).
Stosunek cena jakość torpeda (pierwsze modele Xiaomi koło roku 2013 vibes). Sąsiad obok też ma od trzech miesięcy i sobie
Super samochód. Foczka U DM-i Design.
Nic więcej nie trzeba (do przeciętnej, polskiej jazdy 6, czy 10 tysięcy kilometrów rocznie wokół komina).
Stosunek cena jakość torpeda (pierwsze modele Xiaomi koło roku 2013 vibes). Sąsiad obok też ma od trzech miesięcy i sobie
źródło: 829
Pobierz
kreeker +16
Poleci ktos jakies ETFy (nigdy ich nie kupwoalem i sie nimi nie interesowalem):
1. Ogolnego pod hosse ai
2. Cos agresywniejszego od all-worlda z wyzsza stopa zwrotu ale bez przesady
#gielda
1. Ogolnego pod hosse ai
2. Cos agresywniejszego od all-worlda z wyzsza stopa zwrotu ale bez przesady
#gielda

#mikrokoksy #silownia #sport #zdrowie
Może ktoś mi to wytłumaczyć?
Od 1,5 roku, zdrowo trenuję na siłce+basen, fajne efekty itp, pilnuję michy, suple standardowo Cynk, Omega, Mg, D3K2, czasem wlatuję kuracją na jelita probiotyki i maślan sodu. Generalnie mógłbym powiedzieć, że zmieniłem wszystkie swoje nawyki. Badania krwi od nerek po wątrobę, lipidogram, hormony - w perfekcyjnej normie.
Ale jak tylko zmieniłem swoje nawyki, normalnie raz na 2-3 miechy łapię mniejszą/ większą infekcję. Kiedy wlatuję już fajny flow w ćwiczenia, progres - nagle YEB = angina, grypa, przeziębienie, msc temu10 dniowa jelitówka. A dzisiaj siedzę z zawalonym nosem i bolącym gardłem.
Żeby było śmiesznie, wcześniej żyłem na totalnie śmieciowym żarciu, mało ruchu, zdyszka na schodach ALE przez 5 lat byłem raz na L4, gdzie drugi raz to był covid.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Przestań jeździć komunikacja miejska i zacznij unikać skupisk ludzi, zacznij częściej myć i dezynfekować ręce. Jak ktoś kaszle albo kicha to obejdz tak żeby z wiatrem nie poszlo w Twoja strone.
Wyobraź sobie jak się kichniecie propaguje i nie oddychaj przez chwilę
Brzmi to wszystko absurdalnie
@mirko_anonim: co ma jelitowka do twojego posta skoro przeważnie łapiesz ja bo się czymś zatrules xd
Nawet jak masz długi i jakościowy sen, dobre żarcie, nadwyżkę i niewiele stresu, a d----------z mocne treningi to zaczyna się chorowanie co drugi miesiąc, bo ciało nie daje rady.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero