Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LukaszLukasz7: o jakich wartościach mówisz? O kulcie siły i prania się po mordach? O cwaniactwie i byciu oszustem? O akceptowaniu przedmiotowego traktowania kobiet i handlowaniu ich ciałami? No ale katolik, wielka Bolzga, Ukraińcy won! Jest takie piękne polskie przysłowie: modli się pod figurą a diabła ma za skórą. On tylko wyciera sobie mordę wartościami. Jak prawicowcy mogą takiego hipokrytę popierać?
  • Odpowiedz
@LukaszLukasz7: haha moja sąsiadka ten sam skrypt ma wgrany XD jakie wartości, że można być kibolem i sutenerem ale jak się do dziadka przypucuje to można zostać prezydentem?
  • Odpowiedz
@orzech552 ale wiesz, mi sie nawet podoba, ze maski opadly.
PiS to jie zafna prawica, tylko zwykle chamy, bandziory i naziole.
Konfa to nie zadni buntownicy, tylko mlodziezowka PiSu.
My jestesmy dobrzy, tamci sa zli i glupi.
  • Odpowiedz
ma wartosci

@LukaszLukasz7: jakie wartości? Wy się jeszcze na te bzdety łapiecie? Morda pełna frazesów o Bogu i ojczyźnie, a na boku szemrane interesy i przestępstwa - esencja pisizmu.
  • Odpowiedz
@orzech552 patrząc po moich znajomych kto głosował na Nawrockiego, to właśnie sami tacy kibole, fanatycy klubów piłkarskich, miłośnicy dyskotek gdzie najlepszą atrakcją jest lanie się po mordzie.
Tacy którym imponuje siła i pozerstwo.
Tacy niezbyt lotni (delikatnie ujmując).
  • Odpowiedz
Wybrać kibola gangusa na prezydenta w sytuacji kiedy mamy putina z chęcią najazdu na Polskę no i prezydent krory będzie realizował plan pomarańczowej małpy z brzytwa. Ciekawe co może pójść nie tak ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 3
@orzech552 Naród na złość Tuskowi wybrał dresa na prezydenta. Mam tylko nadzieję, że ten człowiek zrobi jak najmniej szkód Polsce i obrzydzi wszystkim młodym PiS i Konfederację.
  • Odpowiedz