Aktywne Wpisy
Robol +273
Najbardziej w tej ODDOLNEJ inicjatywie lubię to, że łatwogang streamuje ze skromnej ODDOLNEJ mikrokawalerki 30m na skromnej ODDOLNEJ dzielnicy Warszawy, Pradze, a jego mamą jest ODDOLNA księgowa niszowej i oddolnej firmy deweloperskiej. Sam łatwogang wcześniej nikomu nieznany ledwo wiązał koniec z końcem ODDOLNIE i pro publico bono pomagając takim ODDOLNYM muzykom jak Quebo czy Roxi. Na jego streamie pojawiają się ODDOLNI celebryci, szczególnie ci, którzy się skompromitowali reklamowaniem ODDOLNEJ giełdy kryptowalut #

mutated5G_hornet +115
Zastanawiam się, jakim trzeba być frajerem, by przygarnąć samotną matkę i dymać na obcego bachora?
Wyobraź sobie, że 1/3 swojego nędznego życia dymasz w kołchozie przy produkcji gównolitu tylko by przetrwać kolejny dzień, a i tak decydujesz się w pierwszej kolejności oddawać pieniądze na 30 sekundowy owoc miłości jakiegoś patusa w rowie pod remizą.
Życie to czysta natura....
#blackpill #natura #blackpill #zwiazki
Wyobraź sobie, że 1/3 swojego nędznego życia dymasz w kołchozie przy produkcji gównolitu tylko by przetrwać kolejny dzień, a i tak decydujesz się w pierwszej kolejności oddawać pieniądze na 30 sekundowy owoc miłości jakiegoś patusa w rowie pod remizą.
Życie to czysta natura....
#blackpill #natura #blackpill #zwiazki

Cześć wszystkim, proszę was o poradę, bo moja sytuacja zawodowa robi się nieciekawa. AI pożera miejsca pracy w mojej branży.
Aktualnie mam 31 lat, pracuję w pewnym dużym korpo w dziale zamówień. Stanowisko: Specjalista do spraw parametryzacji. Do moich zadań należy ocena zamówienia klienta, ustawienie odpowiedniego piorytetru i przekazanie do właściwego zespołu. (lub odrzucenie, jeśli czegoś brakuje/ nie zgadza się). To moja pierwsza poważna praca, 7 lat tutaj jestem. Zarobki 9k brutto.
Od początku tego roku firma wdraża AI, patrząc po tym jak sobie dziś radzi wytrenowany model to cały nasz zespoł czuje zagrożenie. W chwili obecnej robimy to czego AI nie jest w stanie zrobić, albo robi błędnie (czasami są halucynacje, jak nietypowe zamówienie wpadnie). Pracy jest może 20% tego w było w ubiegłych latach. Od maja mamy wstrzymane zatrudnienia na staże i stanowiska bez doświadczenia. Nie przedłużają też umów na czas określony. Nikt nie wie co będzie dalej. Ludzie pracują w moim zespole po 15/20 lat i są w szoku
Zastanawiam się jaki kolejny zawód wybrać, czy może zacząć działać już dziś z kolejnymi studiami/ kursami (skończyłem europeistykę). Z dobrych wiadomości, to najdalej w przyszłym roku spłacę kredyt na kawalerkę. Mam też 20k oszczędności na czarną godzinę.
Ze złych mam kardiowerter-defibrylator i problemy z kręgosłupem. Odpada kierowca, wszelkie służby czy też wymagająca praca fizyczna. Nie wiem kompletnie co robić, boję się bezrobocia. Pierwszy raz w życiu boję się przyszłości.
#pracbaza #korposwiat #studbaza #gospodarka #sztucznainteligencja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Może inny dział szuka kogoś? Nawet jak nie umiesz to firma z reguły woli kogoś ze środka niz brać kogoś z zewn.
@mirko_anonim: moze jakis prawdziwy, ktory wymaga inteligencji? Taki ktorego sztuczna glupota nie
@mirko_anonim: będzie redukcja, dowiecie sie na samym końcu
@mirko_anonim: jak masz poduszke finansową to najlepiej staż (idzie sie dogadać z firmami z UP/EU) wtedy masz do CV praktyke i może jakieś kontakty załapiesz