Wpis z mikrobloga

właśnie przez takie podejście do tych ludzi(z wykształceniem zawodowym) Trzaskowski ledwo uzyskał wygrana(prawdopodobnie)

@Piastan: a jakie powinno być dobre podejście dla czaskoskiego? kłamać, że są kwiatem narodu, jak to robi pis?
  • Odpowiedz
@Piastan

@SystemHalted2_0: @ab669 @matthewonthego właśnie przez takie podejście do tych ludzi(z wykształceniem zawodowym) Trzaskowski ledwo uzyskał wygrana(prawdopodobnie)

przeciwko najchujowszemh kandydatowi w drugiej turze w historii Polski.

Dalej srajcie na nich i tych z mniejszych miejscowości tylko nie miejsce pretensji, że Nawrocki zarnia prawie 50%

jak on z dudą nie mógł wygrać, to o czym wogóle tu mówić
  • Odpowiedz
@frutson: w więzieniach bez zmian, 80% będzie za kandydatem innym niż pisowiec.

Pisowcy w ZK nie wygrają już nigdy. Traumy po ministrze zero zostały i nie dadzą się nabrać więcej.

Zresztą co cię to dziwi. Siedzisz z wyrokiem nie wiem, 8 lat. Masz zagłosować za opcją, która otwarcie mówi, że pogorszy ci warunki odbywania kary? Chyba byś musiał być niespełna rozumu.
  • Odpowiedz
Biorąc pod uwagę procent Polaków z wykształceniem podstawowym (11%), frekwencje na wyborach i procent poparcia, to jest to +/- 5% społeczeństwa.

@potatolot:

Bo te głąby kapuściane wrzucają do tego worka wszystkich bez matury czy po zawodówkach, są za tępi, by zrozumieć, że po ukończeniu szkoły średniej lub zawodowej ma się wykształcenie średnie, matura nie jest obowiązkowa, bo służy TYLKO I WYŁĄCZNIE jako przepustką na studia.

Pominę już, że wykształcenie nie
  • Odpowiedz
@matthewonthego: szczerze to bardziej mnie przeraża, że prawie 40 procent osób z wyższym wykształceniem na niego głosowało. Ale w sumie to przecież on sam jest wykształciuchem. Ba! Wręcz ma doktorat. Więc proszę mi tu nie śmiać się z ludzi z wykształceniem podstawowym, bo akurat to, że oni są zmanipulowani nie dziwi.
  • Odpowiedz