Wpis z mikrobloga

Relacja Daenerys Targaryen i Khala Drogo to świetny przykład kobiecej fantazji o dzikim i brutalnym nadsamcu, który weźmie ją siłą, ale ona ostatecznie go zbeciakuje. Daenerys na zawsze pozostała wdową po chadzie, niby później zakochała się w oskim Jonie Snow, ale i tak musiała mu wypomnieć, że Drogo był "trochę wyższy" XD. Nawet swojego ulubionego smoka nazwała po chadzie.

#blackpill #chad #logikarozowychpaskow #natura
Piter1489 - Relacja Daenerys Targaryen i Khala Drogo to świetny przykład kobiecej fan...

źródło: 1000016714

Pobierz
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 128
Jon Snow z kolei to mityczny manlet j----a, niestety i tak go wszyscy cisną, że jest mały, zarówno te ruda od dzikich, Daenerys i inni faceci. Gdyby nie oskarowa morda i królewska krew, to siedziałby na tagu
Piter1489 - Jon Snow z kolei to mityczny manlet j----a, niestety i tak go wszyscy cis...

źródło: 1000016715

Pobierz
  • Odpowiedz
@Piter1489: przecież wy #przegryw zrobicie do wszytkiego swoją teorię ( ͡° ͡°) bo jakby kobieta pisała: “od razu widać jakie są kobiety nawet tego nie ukrywają” jak facet: “on się zna na ludzkiej naturze”. Później się dziwicie że nikt z wami nie chce rozmawiać i nie czujecie się częścią społeczeństwa/spolecznosci jeśli jesteście tak zacietrzewieni w swoich zachowaniach ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
No i oczywiście wokół smoczej królowej musi orbitować podstarzały ekstremalny simp, spermiarz i kuk, który zrobi dla niej wszystko, ale tzipy nigdy nie zobaczy

@Piter1489: wiem, że to dowódca Kukoldwehry, ale... to dla mnie najlepsza postać z całego serialu. Wiem, beciak ze mnie xD
  • Odpowiedz
@Piter1489: A co tam robiono ze stulejarskimi parówami pokroju naszego Malkontenta? Byli jakimiś służącymi czy rzucano ich smokom na pożarcie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Piter1489:

przykład kobiecej fantazji

Ziomuś, ale tą książke napisał stary chłop.
Więc raczej to przykład fantazji chłopów jak ty lub GRRM o fantazjach kobiet.
  • Odpowiedz