matthewonthego
matthewonthego
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
513
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
a.....9
a.....9
Trudno, żeby prymitywom przeszkadzało to, że kandydat jest prymitywem.
741
koneser_progresywnego_discopolo
@matthewonthego: w tym kraju za wybór prezydenta odpowiada człowiek z niepełnym podsatawowym wykształceniem
464
a.....9
a.....9
@Piastan:

właśnie przez takie podejście do tych ludzi

Zieeeew. Znowu ten wątek.

Ostatnie 10 lat należały w Polsce do agresywnej, nacjonalistycznej hołoty, dla której szczekanie na wszystko co nie od nich to chleb powszedni.
34
Cadfael
33
Piastan
27
frutson
@matthewonthego: zrób więzienia teraz xD
23
RETOVSKEJ
@matthewonthego: @ulegly @ab669 @SystemHalted2_0
a teraz zadajcie ludziom z wyksztalceniem wyzszym, jedno pytanie dotyczace polityki XD mnie zastanawia ze nie widzicie że studia teraz kończą banany, nieroby i "urodzeni kierownicy". sam mam wyzsze wiec swoje na tych uczelniach widziałem, poziom nizszy niz w liceum
19
ulegly
ulegly
@matthewonthego: to mnie właśnie najbardziej zastanawia, że wyborcy PiSu tego nie widzą i ich to nie dziwi.
15
verd111
@matthewonthego: a ty studencik z warszawki? malo kto was trakuje powaznie wykształcic sie moze kazdy idiota ale wy to inaczej widzicie co pokazuje to czeste wspominanie o wsiach i wykształceniu
14
SystemHalted2_0
@matthewonthego: Wcale mnie to nie dziwi. Tylko tuman zagłosuje na bandziora.
12
PolsartNews
@matthewonthego: tak czy inaczej Nawrocki ma poparcie 37% a nie np. 5% wśród ludzi z wyższym wykształceniem. Pewnie są to mądrzy ludzie po wartościowych kierunkach, a nie po jakichś gównach, masowo produkujących studentów, typu Europeistyka itp, na które wybierają się Julki z Warszawy
9
zmarnowany_czas
zmarnowany_czas
Pewnie są to mądrzy ludzie po wartościowych kierunkach, a nie po jakichś gównach, masowo produkujących studentów, typu Europeistyka

@PolsartNews: ale copium xD
7
PanManieglev
właśnie przez takie podejście do tych ludzi(z wykształceniem zawodowym) Trzaskowski ledwo uzyskał wygrana(prawdopodobnie)

@Piastan: a jakie powinno być dobre podejście dla czaskoskiego? kłamać, że są kwiatem narodu, jak to robi pis?
5
potatolot
@koneser_progresywnego_discopolo @SystemHalted2_0
Biorąc pod uwagę procent Polaków z wykształceniem podstawowym (11%), frekwencje na wyborach i procent poparcia, to jest to +/- 5% społeczeństwa.
3
In_thrust_we_trust
@ab669:

agresywnej, nacjonalistycznej hołoty

Lewicowa tolerancia vol 3737902 xDDD
3
Qullion
@ulegly: nie dziwi ich bo patrzą innymi kategoriami, nie widzą tu powiązania. Zachowują się jak pracownicy fabryki samochodów po upadku komuny.
2
tenji
zrób więzienia teraz xD

@frutson:nie no, tyle to nie xD
2
Kalow
2
Bing0Bang0Bong0
Bing0Bang0Bong0
Biorąc pod uwagę procent Polaków z wykształceniem podstawowym (11%), frekwencje na wyborach i procent poparcia, to jest to +/- 5% społeczeństwa.

@potatolot:

Bo te głąby kapuściane wrzucają do tego worka wszystkich bez matury czy po zawodówkach, są za tępi, by zrozumieć, że po ukończeniu szkoły średniej lub zawodowej ma się wykształcenie średnie, matura nie jest obowiązkowa, bo służy TYLKO I WYŁĄCZNIE jako przepustką na studia.

Pominę już, że wykształcenie nie
2
gabriela-polak
@ab669: mówisz że twojej rodzinie nie przeszkadza (ʘ‿ʘ)
1