Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +291
Dzień 1
I cyk, tak oto zaczynam swój trekking na #pacificcresttrail w ramach wypraw typu #zlomkiemprzezswiat tyle że bez złomka tym razem. Obecnie jestem w Campo na granicy meksykańsko - amerykańskiej . Mój cel to granica USA z Kanadą . Czeka mnie kilka miesięcy marszu ,przez pustynie, lasy i ośnieżone góry gdzie wejdę na wysokości ok 4009-4023 metrów ( forester pass). Przede mną ok 4300 km marszu .
I cyk, tak oto zaczynam swój trekking na #pacificcresttrail w ramach wypraw typu #zlomkiemprzezswiat tyle że bez złomka tym razem. Obecnie jestem w Campo na granicy meksykańsko - amerykańskiej . Mój cel to granica USA z Kanadą . Czeka mnie kilka miesięcy marszu ,przez pustynie, lasy i ośnieżone góry gdzie wejdę na wysokości ok 4009-4023 metrów ( forester pass). Przede mną ok 4300 km marszu .
źródło: image_picker_BE5EB367-D743-4F5B-B246-CE92923369D1-19890-000002038A766443
Pobierz
Artimeges +81

źródło: IMG_9738
PobierzTo troszkę później kiedy ja tam studiowałam, baletowałam, waletowałam, itp ☝️😏
@GeWa: wszystko zależy od konkretnego akademika. Ja miałem swój pokój z łazienką wspólną z dwuosobowym pokojem obok. Była cisza i spokój, bo hałas to był w sali imprez, w której był i sprzęt grający, i piłkarzyki i już nawet nie pamiętam co jeszcze. Bardzo
@GeWa: nie jest to prawdą. U mnie w akademiku było kilka osób z bogatych domów. Akademik ma niepowtarzalny klimat, jest jak na kolonii. Generalnie nie ma lepszej rzeczy niż akademik na studiach, szczególnie na pierwszych latach.
Oczywiście zależy od akademika -
Potwierdzam. Akademik z fajną społecznością jest o niebo lepszym wyborem w pierwszych latach, niż mieszkanie. Na semestrze inz jednak już chciałem iść na mieszkanie, bo zaczęła się praca i poważniejsze życie.