Wpis z mikrobloga

Dzień 1
I cyk, tak oto zaczynam swój trekking na #pacificcresttrail w ramach wypraw typu #zlomkiemprzezswiat tyle że bez złomka tym razem. Obecnie jestem w Campo na granicy meksykańsko - amerykańskiej . Mój cel to granica USA z Kanadą . Czeka mnie kilka miesięcy marszu ,przez pustynie, lasy i ośnieżone góry gdzie wejdę na wysokości ok 4009-4023 metrów ( forester pass). Przede mną ok 4300 km marszu . Stan początkowy to 102,95 kg żywca chłopa, sylwetka typu napięty bemben. Jak to pisze, nie czuję ekscytacji a raczej przerażenie , bo powoli dochodzi do mnie co ja o---------m . Niestety mój poziom przygotowań mimo prób nie zmienił się za wiele i plecak waży 26kg :D ( mam dużo wody) .
Co ma być to będzie. Ahoj przygodo! #pct
ChlopoRobotnik2137 - Dzień 1
I cyk, tak oto zaczynam swój trekking na #pacificcresttr...

źródło: image_picker_BE5EB367-D743-4F5B-B246-CE92923369D1-19890-000002038A766443

Pobierz
  • 88
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 152
@ChlopoRobotnik2137: Powodzenia, uwazaj, zeby sobie pachwin nie przetrzec przy takiej wadze. Jak tyle wazylem i duzo chodziłem to bardzo latwo bylo takie pachwiny przetrzec i drugiego dnia nie szlo chodzic.
  • Odpowiedz
@ChlopoRobotnik2137: ja nic ogólnie nie powiem, żeby mi ktoś współudziału nie przybił. Ale tak mnie interesuje, czy przynajmniej buty kupiłeś i wypróbowałeś, że wygodne? Bo wiesz, ludzie są więksi i mniejsi, grubsi i chudsi, ale bez dobrych butów to po prostu biały człowiek nie da rady zrobić 1kkm po płaskim, nie mówiąc o 4kkm z etapami po górach.
  • Odpowiedz