Aktywne Wpisy
henry_ +30
Wykop jak zwykle po niewłaściwej stronie mocy XD
Wszystkich bożków wykopków nie wymienie ale przypominam tylko, że mieliscie: Korwina, Mentzena, Wolskiego, Stonogę, Hołownie, Stanowskiego, Wardęge, Muska, Petersona i wielu wielu innych. I zawsze schemat jest ten sam; wpierw wynoszenie na piedestał, modlitwy, później zwątpienie i na końcu wyparcie się i hejt XD.
Jesteśmy w punkcie modlitwy
Wszystkich bożków wykopków nie wymienie ale przypominam tylko, że mieliscie: Korwina, Mentzena, Wolskiego, Stonogę, Hołownie, Stanowskiego, Wardęge, Muska, Petersona i wielu wielu innych. I zawsze schemat jest ten sam; wpierw wynoszenie na piedestał, modlitwy, później zwątpienie i na końcu wyparcie się i hejt XD.
Jesteśmy w punkcie modlitwy

robertkk +606
Ale ten program "państwo w państwie" to był szczyt idiotyzmu xD Dziennikarz zarabiający z mediów czepiał się konfitury że zarabia z mediów, bronił jeżdżenia po chodnikach, namawiał do popełnienia wykroczenia (wysypanie elementów chodnika w jakichś urzędach), broniąc Edyty Pazury że nagrywa wizerunki przed szkołą pokazali wizerunek żony konfitury, dziennikarze nagrywali pół dnia przed szkołą ale nie puścili nawet minuty
Drugi typ żalił się że (podobno) dostał groźby jak wcześniej nazwał konfiturę śmiec**m,
Drugi typ żalił się że (podobno) dostał groźby jak wcześniej nazwał konfiturę śmiec**m,
źródło: 1000002541
Pobierz

Jak ludzie 35+ bez ślubu mówią na swoje drugie połówki? Chłopak i dziewczyna? Chyba już nie pasuje. Partner i partnerka? Jakoś dziwnie brzmi. Z kolei konkubent i konkubina wieje patolą.
#pytanie #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
"Moja x" gdzie X to imie. Wtedy nawet bedac w nowym towrzystwie czy teztam, gdize nie znaja mni dobrze, od razu wiadomo ze chodzi o moja kobiete.
Partner to jest w biznesie. A nie w zwiazku xd
«osoba pozostająca w związku uczuciowym, także intymnym, z inną osobą i stanowiąca z nią parę»
@mirko_anonim: konkubinator, jak to dumnie brzmi
Jedyna honorowa opcja dla chłopa w 21 wieku,
Który szanuje siebie i swoje zasoby przed utratą wobec obcej baby, tymczasowa konkubina
- Mój ukochany, Moja ukochana.
- Moja żona, mój mąż =>to opcja dla tych, którzy odkryli, że jest coś takiego wspaniałego jak ślub humanistyczny - jedyny ślub dla osób z RIGCZem. I wojna damsko męska ma tu najmniejsze znaczenie. Zwyczajnie jako libertarianin jestem przeciwnikiem jakiejkolwiek ingerencji państwa w związki w tym zajmowanie się ślubami. A jako agnostyk, nie widzę żadnego sensu w ślubach religijnych (dowolnej religii).
Mimo całej skomplikowalności języka, jest takich zakamarków wiele.
Np. formy żeńskie zawodów, ale też niektóre męskie (np. przedszkolanka -> ??? przedszkolak?!)
Np. zwrot "mamo", "tato" do