Aktywne Wpisy

mirko_anonim +38
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć wszystkim, nazwijmy mnie Michał. Od jakiegoś czasu bawię się uczuciami prostytutek (trójmiasto). Ale o co kaman:
Mam 28lat, pracuję jako menedżer w firmie logistycznej. Mam gadane, dobrze wyglądam. Trochę jak mityczny syn koleżanki Twojej starej :D więc ubieram się w garniak, idę na pannę(młode Julki 20-25lat). Biorę na godzinę, robię ją realistycznie z 25 minut po czym zaczynam nawijać że w sumie to się z nią umówiłem bo
Cześć wszystkim, nazwijmy mnie Michał. Od jakiegoś czasu bawię się uczuciami prostytutek (trójmiasto). Ale o co kaman:
Mam 28lat, pracuję jako menedżer w firmie logistycznej. Mam gadane, dobrze wyglądam. Trochę jak mityczny syn koleżanki Twojej starej :D więc ubieram się w garniak, idę na pannę(młode Julki 20-25lat). Biorę na godzinę, robię ją realistycznie z 25 minut po czym zaczynam nawijać że w sumie to się z nią umówiłem bo

źródło: Screenshot-20250627-184227-Messages
Pobierz
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki jak sobie poradzić ze strachem przed samotnością? Mam 32 lata i od 6 lat jestem w związku z dziewczyną, która nic kompletnie do niego nie wnosi. Nie sprząta, nie gotuje, s--s też już dawno się znudził i nawet mi się już nie chce, jest toksyczna, egoistyczna, narcystyczna, przeciętnej urody, depresyjna i ma jeszcze kilka innych problemów i nie mogę z nią zerwać. Jestem świadomy, że ciągnie mnie
Mirki jak sobie poradzić ze strachem przed samotnością? Mam 32 lata i od 6 lat jestem w związku z dziewczyną, która nic kompletnie do niego nie wnosi. Nie sprząta, nie gotuje, s--s też już dawno się znudził i nawet mi się już nie chce, jest toksyczna, egoistyczna, narcystyczna, przeciętnej urody, depresyjna i ma jeszcze kilka innych problemów i nie mogę z nią zerwać. Jestem świadomy, że ciągnie mnie
Jak ludzie 35+ bez ślubu mówią na swoje drugie połówki? Chłopak i dziewczyna? Chyba już nie pasuje. Partner i partnerka? Jakoś dziwnie brzmi. Z kolei konkubent i konkubina wieje patolą.
#pytanie #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
"Moja x" gdzie X to imie. Wtedy nawet bedac w nowym towrzystwie czy teztam, gdize nie znaja mni dobrze, od razu wiadomo ze chodzi o moja kobiete.
Partner to jest w biznesie. A nie w zwiazku xd
«osoba pozostająca w związku uczuciowym, także intymnym, z inną osobą i stanowiąca z nią parę»
Zreszta nie wolalem CIebie, wiec sie nie odzywaj i ladujesz na #czarnolisto
@mirko_anonim: konkubinator, jak to dumnie brzmi
Jedyna honorowa opcja dla chłopa w 21 wieku,
Który szanuje siebie i swoje zasoby przed utratą wobec obcej baby, tymczasowa konkubina
@smallboobslover: widzę ładnie zaprogramowali.
Żeby tylko brać ślubu i potem rozwody.
Bo to interes dla państwa.
Konkubinat to jedyna sensowna droga dla chłopa z rozsądkiem i honorem w 21 wieku co się szanuje
- Mój ukochany, Moja ukochana.
- Moja żona, mój mąż =>to opcja dla tych, którzy odkryli, że jest coś takiego wspaniałego jak ślub humanistyczny - jedyny ślub dla osób z RIGCZem. I wojna damsko męska ma tu najmniejsze znaczenie. Zwyczajnie jako libertarianin jestem przeciwnikiem jakiejkolwiek ingerencji państwa w związki w tym zajmowanie się ślubami. A jako agnostyk, nie widzę żadnego sensu w ślubach religijnych (dowolnej religii).
Mimo całej skomplikowalności języka, jest takich zakamarków wiele.
Np. formy żeńskie zawodów, ale też niektóre męskie (np. przedszkolanka -> ??? przedszkolak?!)
Np. zwrot "mamo", "tato" do