Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dodatkowo pierwszy raz w życiu będę w statystykach dotyczących exit poll bo mnie zaczepiono LOL.

@Sin-: O kurczaki. Zazdro! Gdzie we Wrocku zaczepiają?
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 3
@Mrboo: Tak mnie wzięli z zaskoczenia, że nawet nie wiem xD Ale chyba IPSOS .. tak 100% gwarancji Tobie nie dam.
Dali kartkę do wypełnienia typu wiek, płeć i na kogo się głosowało i trzeba było to do skrzynki wrzucić.
  • Odpowiedz
@Sin-: w porównaniu do wyborów europarlamentarnych czy samorządowych ludzi full, w każdym wieku. To tylko pokazuje jak głupio zorganizowany mamy ustrój, gdzie prezydent z takim mandatem społecznym ma tak nijakie prerogatywy.
  • Odpowiedz
@Sin- głosowałem koło 10 na gazowej, kolejka dość mała, ale tam ostatnio był problem, bo ludzie stali na parlamentarnych w kolejce, choć wcale nie musieli tzn. mogli odebrać karte u członka od swojej ulicy gdzie nikt nie czekał, a dzisiaj to ogarneli, bo chłodził typ i pytał ludzi jaka ulica i kierował we właściwe miejsce
  • Odpowiedz
@Sin-: hehe gdyby mnie zapytali powiedzialbym ze na konfederacje zaglosowalem zeby zobaczyc ten kwik nastepnego dnia jak podlicza glosy i wyjdzie pare % mniej xD
  • Odpowiedz
@Sin-: też załapałem się na exit poll. Ciekawe bo minute wcześniej różowa wychodziła i jej nie pytali.
Najlepszy był gość którego pytali gdy przyszliśmy do lokalu.
"Ja Panu mogę powiedzieć na kogo głosowałem, ale ankiety nie wypełnię".
  • Odpowiedz