Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
W powiatowym na tinderze w opcji ,,stały związek” 10-20 par na krzyż. W Warszawie prawie 5 tysięcy……

W powiatowym może w tydzień wpadnie 5-10 par. Wyjechałem do Warszawy na zakupy i w 2 godziny już 2 godziny osiągnąłem liczbę par z całego lub dwóch tygodni.

Co z tego, że dobrze zarabiam? Co z tego, że mam nowe mieszkanie? Co z tego, że mam świetną i wyrzeźbioną sylwetkę jak mieszkam na pieprzonym odludziu. It’s over dla mnie.

Żadna jakaś Warszawianka nie przeprowadzi się ponad 100km na powiatowe…… ehhhhhh

Co radzicie w takiej sytuacji?
#tinder #zwiazki #rozowepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 1
rzetelny-sojusznik-81:

Żadna jakaś Warszawianka nie przeprowadzi się ponad 100km na powiatowe…… ehhhhhh

Oczywiście, że nie. Za to przeprowadzi się z 1000 km na zachód do jakiegoś niemieckiego/duńskiego powiatowego.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim ale dlaczego od razu ma się przeprowadzić? Skup się na poznaniu kogoś, jak będzie dobrze to pomyślicie jak to rozwiązać. Żadną rozgarnięta kobieta nie będzie chciała się przeprowadzić do typa którego zna tylko z tindera xD
  • Odpowiedz
Moja żona jest z Warszawy, ja z Mazur, a mieszkamy w Płocku. Poddałeś się już na starcie. Choć fakt, że tinder nie jest miejscem gdzie szukałbym materiału na partnerkę.

Odpowiedz

@wbrewprawdzie: to gdzie taki jak on ma szukać?
  • Odpowiedz