Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie mam prawa żeby mi się ktoś nie podobał mam brać każdą która mnie zechce

@Wilkbardzonijaki: nie. Możesz mieć na kukosimpskie zgliszcza postspołeczne serdecznie wywalone. Co mogą ci zrobić, poszczekać?
  • Odpowiedz
@Geralt678 ale wy tu wszyscy jesteście wystrzeleni poza orbitę xD

A może weźcie pod uwagę to, że najzwyczajniej w świecie to z wami jest coś nie tak że nikt was nie chce… bo z tego co widzę to szukacie wszędzie winy tylko nie w swojej osobie.

Ja mógłbym szastać na prawo i lewo przykładami znajomych którzy są przeciętni albo mieszkają w powiatowym albo nie sa za bardzo majętni ale jakoś normalnie
  • Odpowiedz
  • 8
@Wilkbardzonijaki: No widzisz Jak masz odpowiedni ryj to możesz r----c nawet 15 xD A jacyś kretyni p------a że to pedofila. Pamiętam że jakas 16 straszyła mnie Prokuatorem bo napisałem ze mam 21 lat xD
  • Odpowiedz
  • 4
@brednyk: Też uważam ze jedynym ratunkiem dla rynku może to brutalne ale Wojna. Po I Wojnie światowej na jednej wiosce francuskiej na 1 chlopa przypadało chyba z 10 lasek bo wygibeli wszyscy młodzi mężczyźni.
  • Odpowiedz
  • 3
@Notes: Nie pije Nie pale pracuje interesuje mnie historia geopolityka gram gry pracuje zagaduję do lasek z introwertyka stałem się ambwiertykiem mogę gadac z laskami o wszystkim a mimo to dostaję same kosze czemu ?( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
jako przeciętny facet możesz liczyć co najwyżej na kolegowanie. Ewentualnie związek, w którym kobieta i tak będzie podświadomie chciała kogoś lepszego od ciebie

@PietrekBoski: przestańcie czerpać wiedzę o przeciętnych rodakach z tagu xd
  • Odpowiedz
  • 5
@Geralt678 No przecież mówi się że "faceci" lecą na wygląd.
Dla kobiet tylko 20% osobników płci męskiej, to prawdziwi faceci. Reszta nie jest uznawana nawet za ludzi
  • Odpowiedz
@Notes: ciekawe że tak wielu gości ma podobne doświadczenia (w tym ja), nie pomyślałeś że może jednak jest coś na rzeczy?
  • Odpowiedz
@Geralt678 ziomek, trochę racji masz ale wnioski wyciągasz zbyt mocne. Świat jest dziwny i piszę do Ciebie z perspektywy 36 latka. Tak sytuacja materialna faceta ma znaczenie.

Kobiety w wieku do 18 lat patrzą na wygląd… później zaczyna mieć znaczenie Twoja sytuacja finansowa. Czyli w scenariuszu w takim że urodziłeś się w biednej rodzinie, nie masz spoko wyglądu i charyzmy to o kobietach zapomnij tak do 26-28 roku życia….. no i
  • Odpowiedz