Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Geralt678: sama prawda, dzisiejsze czasy sprawiają że nawet jak jesteś normalnym dobrze prowadzącym się facetem, to to i tak jest nic dla kobiet, które chcą tylko giga chadów. Faceci z desperacji biorą po prostu cokolwiek żeby nie zostać samemu do końca życia
  • Odpowiedz
@Geralt678: ja juz tyle zlewek i ghostow doswiadczylem, ze po prostu wypalilem sie calkowicie jesli chodzi o randkowanie i podrywanie, ostatni raz na randce bylem 3 lata temu. Mysle, ze duza czesc osob w przedziale wiekowym 25-29 ma podobnie jak ja
  • Odpowiedz
@zerojedendwa: a co mają powiedzieć Ci, co mają 34 i więcej jak ja, też wymiksowałem się z rynku po traumatycznych przejściach psychologicznych z babonami... wolę se już wegetować, ale trzeba tyrać... to są cyborgi bez uczuć, a nie kobiety jak ongiś, że chłop wiedział, że ma po co się zarzynać oraz po co i do kogo wracać... ale niestety, że wówczas było normalnie, to poprzednie pokolenia mężczyzn uskuteczniły na ich
  • Odpowiedz
To takie ich p---------e że 25 za stary przecież jakiś czas temu była afera z 16 latkami i obywatelem Zimbabwe 24 letnim jakoś nie był dla nich za stary jakbyś był młodszy to by inna wymówka leciała np mam chłopaka jestem zajęta nie mam czasu itp.
  • Odpowiedz
@Geralt678: mnie śmieszy jak mi mówią że ja wybrzydzam bo raz się umówiłem na kawę i nie chciałem tej dziewczyny bo mi się nie podoba z wyglądu i wielkie halo. Nie mam prawa żeby mi się ktoś nie podobał mam brać każdą która mnie zechce łaskawie.
  • Odpowiedz
@Wilkbardzonijaki jakiś czas temu była afera z 16 latkami i obywatelem Zimbabwe 24 letnim jakoś nie był dla nich za stary jakbyś był młodszy to by inna wymówka leciała np mam chłopaka jestem zajęta nie mam czasu itp.

Jak jesteś mokebe to możesz mieć wtedy i 80 lat, a witaminki same będą ci wtedy dobierały do rozporka ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Geralt678: Takie mamy dziwne czasy, że ktoś kto zagaduje na ulicy uważany jest od razu za niebezpiecznego dziwaka ¯\(ツ)/¯ Ja dawno wypisałem się z tego cyrku i żyje mi się lepiej niż kiedykolwiek.
  • Odpowiedz
@Geralt678 jako przeciętny facet (albo poniżej przeciętnej bo jestem niski) doskonale wiem że maksymalnie na co mogę liczyć to bycie bankomatem albo kolegą więc po co mam robić fikołki jak mogę w tym samym czasie grać w gierki?
  • Odpowiedz