Aktywne Wpisy

straszny_cham +296
Najbardziej gnije jak gdzieś w necie jest temat o więzieniu, uaktywniają sie prawilniaki co siedziały i licytują który bardziej siedział XD
#oswiadczenie
#oswiadczenie

_mnemonick_ +77
wytlumaczcie mi jedna rzecz, bo rozumiem, ze cos takiego mozna wziac sobie, taka nikotyne w woreczku miedzy warge i dziaslo i ok. Tylko czy to nie jest ryzykowne, glupie, wziac cos takiego na debacie, ktora ogladaja miliony? Wyglada to dziwnie, a chyba tez jest ryzyko, ze to moze wypasc, albo ze widzowie to zobacza?
nie lepiej, jak ma taki problem, przykleic jakies naklejki nikotynowe?
#debata
nie lepiej, jak ma taki problem, przykleic jakies naklejki nikotynowe?
#debata
#uw #warszawa
Komentarz usunięty przez moderatora
@Antoni_Kosiba: zdecydujcie sie czy wyborcy konfy to małolaty i sie z nich wyrasta czy jednak studenci xD
Nie zobaczyłem o jakie tagi chodzi i myślałem że piszesz o nowym papieżu xD.
@EditorTM:Bez obaw, nie jestem konfederatą, żeby udzielać niepotwierdzonych informacji
https://x.com/PawelDSM/status/1920482807094141048
Jakby było pozwolenie na b--ń, to typa by odstrzelili, zanim by komukolwiek zrobił poważna krzywdę.
Ale że broni mieć nie wolno, to ludzie musieli gołymi rękami obezwładnić wariata z siekierą...
@Mr--A-Veed: x k---a d chłopie rzeczywistość to nie gra komputerowa. Jesteś taki chojrak że strzelałbyś do każdego kto moze stwarzac zagrozenie i może to jest słowo klucz właśnie bo skad mozesz zakladac ze ktos cos zrobi tylko dlatego ze coś ma w ręku. Z odległosci kilku metrow możesz pomylic się bo wydawało ci sie ze