Aktywne Wpisy

nervous_breakdown +968
Ciekawostka: zespół Pectus istnieje tylko po to, aby występować w telewizji śniadaniowej, opowiadać o tym, że są braćmi i że w tym roku na święta będą lepić pierogi
#muzyka #ciekawostki
#muzyka #ciekawostki
źródło: 000LM014IOUC5MT8-C322-F4
Pobierz
Dorciqch +198
źródło: temp_file8589038139457099639
Pobierz

#rozowepaski #zwiazki
@klubzangli: Padłam xD
Ej, może laska ma nerwicę natręctw, może się przyjrzyj jej innym zachowaniom. Ludzie sa dziwni, mimo to brudasy sa gorsze.
@dywergent: no to wiadomo, ale nie mówię tutaj o takiej sytuacji. świnią nie jest, myślę, że jednak bym to zauważył ( ͡° ͜ʖ ͡°) po prostu chodzi o sam fakt, że jak już w czymś wyszła poza domem no to z automatu to ląduje w praniu
Warto by było zrobić jakieś opracowanie udowadniające bezsens jej zachowania i uwiadomić ją w tym oraz że niszczy ubrania oraz pralke.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 31a66d6fa4444d4392d0e080274aa11d
PobierzŚwieżo pachnie i czyste - noszę dalej. Nie przechodzi tego testu to do pralki. Najlepiej powąchać po wyjściu z pod prysznica. Bieliznę codziennie zmieniam zawsze bezwarunkowo, bo nie ma sensu próba sensoryczna. Tam się zawsze coś spoci i szambo blisko xD
Gdyby nie ten tekst o zarazkach to bym się nie czepił a tak wydaje mi się, że @sykselek i @arinkao mają rację z tą nerwicą. Coś
a) coś przeczytała; koleżanki nagadały
b) kogoś ma i nie chce abyś wyczuł męskie perfumy.
Tak w sumie zostałem nauczony, że po wyjściu i kontakcie z czymkolwiek na zewnątrz jest 'brudne'.
https://www.doz.pl/czytelnia/a13042-Nerwica_natrectw_myslowych__leczenie_objawy_i_przyczyny