Wpis z mikrobloga

błagam powiedzcie mi, czy wy też pierzecie wszystko po jednym wyjściu z domu? chyba już tracę rozum albo k---a może to ja jestem w błędzie, nie wiem. moja dziewczyna za każdym razem kiedy wraca do domu z pracy, pierwsze co robi to w-------a wszystko co miała założone na sobie do pralki- wiadomo bielizna, koszulka jak spocona, ale tak samo spodnie, bluza, swetry, no dosłownie wszystko za wyjątkiem kurtki. nie jestem w stanie tego pojąć, spodnie to przecież się pierze po dobrych kilku/kilkunastu wyjściach (nie mówię o przypadku, że są widocznie u---------e), bluzy tak samo. pralka co 3 dni zapełniona i wiecznie pranie r-------e po mieszkaniu, bo wiadomo, pranie się zrobi, rozłożyć, a jak wyschnie to już kolejne można rozkładać. tłumaczenie jest takie, że na zewnątrz są zarazki, a ona ich nie chce w domu xdd ja wiem, że to ogólnie jest błahostka i nie ma żadnej spiny przez to, bo koniec końców to tylko pranie, ale powiedzcie mi, czy to jest normalne, czy to ja po prostu jestem jakimś j-----m brudasem, bo już zgłupiałem

#rozowepaski #zwiazki
  • 145
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1072
na zewnątrz są zarazki, a ona ich nie chce w domu

@klubzangli: Padłam xD

Ej, może laska ma nerwicę natręctw, może się przyjrzyj jej innym zachowaniom. Ludzie sa dziwni, mimo to brudasy sa gorsze.
  • Odpowiedz
  • 7
@arinkao: nie ma, może trochę akustyczna, ale z dziwactw tylko to

@dywergent: no to wiadomo, ale nie mówię tutaj o takiej sytuacji. świnią nie jest, myślę, że jednak bym to zauważył ( ͡° ͜ʖ ͡°) po prostu chodzi o sam fakt, że jak już w czymś wyszła poza domem no to z automatu to ląduje w praniu
  • Odpowiedz
@klubzangli: Musiała coś przeczytać lub posłuchać kogoś kto ją do takich akcji przekonał.
Warto by było zrobić jakieś opracowanie udowadniające bezsens jej zachowania i uwiadomić ją w tym oraz że niszczy ubrania oraz pralke.
  • Odpowiedz
zanim się wrzuci coś do pralki to logicznym jest wykonanie testu na nos. Śmierdzi to piorę nie śmierdzi to można chodzić XD
  • Odpowiedz
@klubzangli:
Świeżo pachnie i czyste - noszę dalej. Nie przechodzi tego testu to do pralki. Najlepiej powąchać po wyjściu z pod prysznica. Bieliznę codziennie zmieniam zawsze bezwarunkowo, bo nie ma sensu próba sensoryczna. Tam się zawsze coś spoci i szambo blisko xD
Gdyby nie ten tekst o zarazkach to bym się nie czepił a tak wydaje mi się, że @sykselek i @arinkao mają rację z tą nerwicą. Coś
  • Odpowiedz